Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

actros

Citat: lukas auto  u Kolovoz 14, 2012, 23:06:33
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/206955/Debitanti-odusevljeni-stimcevim-pozivom-u-A-vrstu.html
Kako to da se sad kad su tolika nova vozila nabavila reprezentativci voze u starom Citylineru koji se vidi na slici?
hm, ovo sam slikao u pon. 13.8.'12 u 13:15 u blizini splitskog aerodroma

fakincic

Citat: lukas auto  u Kolovoz 14, 2012, 23:06:33
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/206955/Debitanti-odusevljeni-stimcevim-pozivom-u-A-vrstu.html
Kako to da se sad kad su tolika nova vozila nabavila reprezentativci voze u starom Citylineru koji se vidi na slici?

Ako je to bus iz serije 485-494, onda on već neko vrijeme nije u vlasništvu Croatia busa. Pročitaj na forumu o tome. I druga stvar, vidiš da su u dugim rukavima. To je neka fotka iz arhive.

Ivan1983

taj bus je u ponedjeljak stajao na ulazu u TROGIR....... ;D

fakincic

Ja govorim o busu s fotke tportala s poveznice koju je postavio kolega lukas auto.

lukas auto

Tako je, da, zbunilo me ovo da su oni prvi put u repki, pa sam mislio da je i nova slika.

zvone13

a i trenirke na igracima su stari model

5AR

Jučer je u Crikvenici prošao Transliner 0005-CB sa tablom Hrvatski Nogometni Savez. Jesu i to igrači ili ?

EuroTrakker

Ja ga danas vidio ali mislim da je tabla bila Hrvatski rukometni savez
Pozdrav iz 53nje

bonaparte12

danas u Kotoribu išao novi Cityliner ZG 8888 CB, a jedan od BMC-a dobio nove tablice ZG 5541 ET. Jel ko ima slike 8-8
POLAKO I SIGURNO

bonaparte12

jel tko zna gdje su završili busevi koje je uzeo leasing nedavno. za ove u strmecu znam ali svaki put kad tamo pogledam sve ih je manje i manje
POLAKO I SIGURNO

Tomek

Par Translinera je prodano nekoj ekipi iz Čakovca koja ih je izrezala, jedan Skyliner je u Herc Toursu, a ostali isto valjda polako odlaze malim privatnicima.

Majstor

I jedan City je u Hercu
Samo mi sudite pošteno !

fakincic

U Pregradi je parkiran 0012 CB. Dopeljao je u petak Desinić i čeka ponedjeljak kad će ujutro vratiti u 7.30 liniju iz Huma na Sutli.

bonaparte12

od ove subote ukinuta linija za zgb ujutro u 5:00 i za hum u 18:00
POLAKO I SIGURNO

Tomek

Pa zašto, koliko znam ova u 18.00 je uvijek imala ljudi??