Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Nije čovjek digo ručnu, nego ga ostavio na staničnoj koja popusti kad padne pritisak zraka u sistemu. Shit happens. Bitno da nitko nije stradao

MB Citaro

Razumijem ali šta ne bi trebalo kad padne pritisak zraka da ostanu kočnice blokirane?

Kapo

Pozdrav!
Danas sam bio na Trsatu i vidio da je "nestao prepolovljeni" 565!

Fotografija je od 15. kolovoza 2012, danas sam vidio da ga tu nema.

Znači li to da bi uskoro mogao natrag na cestu?

Kapo

Bari

Bit će prije da je završio u Metisu :(
KREPAT MA NE MOLAT !

Kapo

Danas sam opet bio na Trsatu da pokušam "locirat" 565! Na moje iznenađenje  :( snimio sam nešto drugo!
Točno kada sam došao pripremali su "gurnut" razbijenog  613 na mjesto gdje je bio (nisam siguran!!!) 606!

... i prikolica od 565! Valjda je druga polovica na popravku ???

Izvinjavam se ako sam pogriješio temu sa ovim fotkama ... slobodno ih možete premjestit!

Pozdrav!
Kapo

M.A.N. boy

dobre fotke svaka čast, opaki zoom :)

NP-549

565 neki dan bio parkiran poprijeko ispred zadnje dvije hale kompletno složen, ali još uvijek bez plastike harmonike. 
Na 614 obavijest ZABRANJENO SKIDANJE DJELOVA

kico101

Citat: NP-549  u Rujan 25, 2012, 16:04:47
Na 614 obavijest ZABRANJENO SKIDANJE DJELOVA
Čini se da je ta obavijest nekako popularna u zadnje vrijeme (497, 412, 436,.. ).
Izgleda da je opet počelo gomilanje neispravnih Citara. Tko zna zašto.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

i do sad su više stajali u Šopu nego vozili, a šta možemo očekivat s obzirom na propast Euroline-a

shef

Ostaje pitanje nositelja garancije; Šop je i prije pojave Eurolinea bio ovlašteni servis pa vjerujem da će to i ostati. Moja prognoza je da će sada zastupstvo preuzeti Škojo do ulaska RH u EU, a da će onda nastati MB RH kao podružnica Mercedesa.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Bolovanje za 614 završilo. Na sedmici je s novim tablicama 247-TR. Vidjet ćemo koliko će izdržat.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Vozi on već tjedan dana. Znači toliko je, zasad izdržao. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

S obzirom da je sve kompletno prebačeno sa 613 mogao bi sad bit malo konstantniji. Ipak je 613 rijetko bio na bolovanju

busfan

Izvinjavam se ne pratim ovu temu, na autoputu BG-ZG sinoc tri Isuzua sa probnim TR tablicama, u semi Autotroleja???

ikar

Da nije možda u boji Libertasa iz Dubrovnika! Oni imaju sličnu shemu našoj, a imaju i jako puno tih Isuzua.