Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

shef

Citat: actros  u Rujan 29, 2012, 13:31:12
i ja sam malo sumnjičav, al sretno im bilo  :-\ putnika je malo, a vozi i vlak  >:( onaj ko nema para ići će vlakom za 500-tinjak kuna, onaj ko ima može ići avionom za 1500-2000 kuna (oba smjera!)
kad se već hvataju balkana, bilo bi im bolje da povežu istru i dalmaciju sa albanijom i makedonijom; nema ni vlaka ni aviona, a albanaca i makedonaca ima koliko hoćeš

Ima Hisar Turizam...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lukas auto

Jedan bordo ljubičasti Irisbus Magelys troosovinac i dalje stoji u garaži.

boro

Napokon u Pulu stigao tamno crveni Irisbus, vjerovatno ovaj iz Zagreba, danas ga vidio u radioni samo sa zadnje strane.

Shole

Jesu li BRIONI imali koji "ne bijeli" autobus u zadnjih 20 godina ?  (ne računamo srebrne)

boro

Koliko ja znam ne. Makar busevi ispod gb.38 nisu bili baš potpuno bijeli nego onako, malčice vukli na žučkasto, i imali su one tri crte crvenu, narančastu i žutu.

Scarface

http://www.brioni.hr/hr-hr/prijevozputnika/promotivnacijenazagreb-rijeka.aspx

Ovo je stvarno povoljna cijena. Istina je da putuju nešto sporije, ali uz onakav vozni park i korektnu cijenu su odličan izbor  :)

boro

Harmonika nam opet bez zadnje tablice. Malo je ima pa je nema, pa je onda opet malo ima sad opet ne...uvijek mi djeluje da stoji na istom mjestu,dal taj bus uopće vozi ili samo stoji parkiran na parkingu?

nnevenkoo

ma firma koja moze svakome sluzit za primjer,ma cak (STA JE NEPOMLJIVO U DANASNJE VRIME) su podili bozicnicu. treba kod njih radit pa ce ti sve bit jasno.

muljanin

Dali Božićnicu i odmah skinuli plaću slijedeći mjesec buljimir

Scarface

Vozio sam se danas s Brionima iz Rijeke za Zagreb sa njihovim citylinerom 1116, dosta udoban bus i odlično izgleda iznutra, moram priznati da mi je bilo bolje u njemu nego u Volvu 9700/3 s kojim sam išao u Rijeku koji je pojava na cesti, ali je pretrpan sjedalima, ima ih čak 61 što je previše za bus takve dužine. No sve u svemu, ostavili su dobar dojam na mene, cijena im je najveći adut  thumbs, daleko su povoljniji i od CB-a, a posebno od Autotransa

tomekk

Novost, MB Sprinter, gb 107.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

boro

setra man

shef

Evo ga, novi bulldog u floti (za prvu ruku slika sa njihovog FB):
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

noxis93

Vozio se njime prije par dana. Turistički do Zagreba i nazad.
Unutra komotno i tiho i sve predivno miriše na novi bus :)