Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Westin

Citat: bonaparte12  u Listopad 14, 2012, 16:20:49
Ljudi moji nemojte pisati gluposti, kakve veze ima prtljazni prostor i auspuh. Te otkud to da je nagorena od auspuha

Zato što je torba bila u prtljažnom prostoru odostraga ,a ispod toga je auspuh

STEFI- GRAF

Ma molim te u kojem je autobusu bila ta zapaljena torba to su čiste nebuloze taj bus je onda triba davno izgorit ??? ??? ??? ???

im

Danas cili dan na omw-u na dugopolju stoje dva translinera

Konj

To su autobusi koji su išli na bis i sad čekaju povratak.

8)

Tlimfocit

Danas iz Dubrovnika za Zagreb ZG 0022 CB koji je u Metkoviću ima nekhi problema (čini mi se hladnjak) pa je došao samo do Ploča, a putnike je u Split doveo ZG 0007 CB. Inače bus je imao 15 putnika po dolasku u Metković.

fakincic

Umjesto Temse, na Straži, u petak navečer i danas bio Transliner.

Scarface

Danas na njihovoj liniji Županja-Frankfurt, koja staje i u Novoj Gradiški makar to na njihovoj web stranici ne piše, Ćazmatransova Setra 417 gt-hd. A nekad na toj liniji vidim i buseve Touringa, ali koliko vidim na njihovoj stranici oni idu do Munchena  ???

zvone13

Danas Frankfu - Zupanja
MAN ZG-6666 CB

fakincic

Što je s Temsom? Već deset dana na Straži se izmjenjuju translineri. Danas je na dnevnoj liniji bio 0004. Evo, gledam kroz prozor, prije minutu opet transliner prošao kroz centar Pregrade.

bonaparte12

Temsa kvar mjenjaca a sto se tice translinera vozi samo zg 0004 cb preko tjedna za hum
POLAKO I SIGURNO

Tomek

Dvije su Temse, što je s drugom? Jel u planu kakvo sređivanje limarije, obje su dosta propale.

Westin

fakincic

Danas Irisbus sivi na Humu na Sutli. Redovit.
Koliko sam se god jučer trudio vidjeti koji je auto na liniji, nisam uspio. Ili je užasno puno kasnio, ili je zbog nevremena linija bila otkazana.
Inače, preko tjedna i dalje još uvijek 0004CB.

bonaparte12

išao cityliner zg 3333 cb ali mu je polazak bio iz pregrade u 2 i 30 zbog vremenskih uvijeta
POLAKO I SIGURNO

fakincic

Hvala za info. Razumljivo. Bila je koma sigurno prema Humu. Ja stanujem u centru (između AK i one stanice u centru Pregrade), a otkad je sagrađena Srednja škola nažalost više nemam optičku vidljivost prema kolodvoru.