Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

sendipula

Živjela 184-ka!

nexus

Citat: sendipula  u Prosinac 06, 2012, 01:53:25btw na okretistu lin 4. veli vrh valkane-veli-vrh (ispred moje zgrade) postavljena je čekaonisa sa krovićem i klupicom..slike uskoro :)

Moram priznat da mi se ovaj model čekaonice ne sviđa.. Nekako nezgrapno i home-made djeluje.. Sliči čekaonicama postavljenim u prigradu.. Inače, u ovoj turi su postavljene na još par mjesta u gradu (Busoler, Štinjan, Šijana)..

sendipula

Vidim prošao si ispred mene :D ma slušaj meni je sve jedno..glavno da se ja sakrijem od kiše :P
Živjela 184-ka!

nexus

Pazi ovo:

Citat: mansu220  u Prosinac 28, 2012, 17:57:54

DOČEK NOVE GODINE
Obavještavamo cijenjene korisnike naših usluga da će u novogodišnjoj noći promet na gradskim i prigradskim linijama biti pojačan, te će se odvijati kako slijedi: 
-linija 1 Autobusni kolodvor - Luka Gruž - Pile prometovati će svakih 15 min s početkom u 19:30 sati s Autobusnog kolodvora;
-linija 1A dodatno će prometovati svakih 25 min s poslijednjim polaskom u 04:10 sati s Pila;
-linija 1B dodatno će prometovati svakih 25 min s poslijednjim polaskom u 03:35 sati s Pila;
-linija 3 dodatno će prometovati s Pila u 01:10, 02:10 i 03:10 sati;
-linija 4 prometovati će svakih 10 min s poslijednjim polaskom u 04:10 sati s Pila;
-linija 6 prometovati će svakih 10 min s poslijednjim polaskom u 4:10 sati s Pila;
-linija 8 dodatno će prometovati svakih 20 min s poslijednjim polaskom u 04:05 sati s Viktorije;
-linija 10 će iz Cavtata od 18:00 do 23:00 prometovati svakih pola sata, dok će iz Dubrovnika s autobusnog kolodvora imati dodatne polaske u 01:00, 02:00, 03:00 i 04:00 sata;
-linija 12 dodatno će prometovati do Slanog u 03:00 sata s autobusnog kolodvora.
Skrećemo pozornost da na Novu godinu 01.01.2013. godine  neće prometovati linije
15 Dubrovnik - Ston, 31 Vitaljina - Cavtat, te Srebreno - Brgat - Dubac.
Također želimo napomenuti da će 31.12.2012. godine od 18:00 sati biti  besplatan prijevoz na svim gradskim linijama, a redovito naplaćivanje prijevoza će započeti 01.01.2013. godine u 06:00 sati.

vs.

Citat: PulaprometVozni red autobusa tijekom blagdana

Obavještavamo cijenjene putnike da će autobusi Pulaprometa d.o.o. (javnog gradskog i prigradskog prijevoza putnika) na Staru godinu, u ponedjeljak, 2012. i na Novu godinu, u utorak, 2013. godine prometovati kako slijedi:

·   Na Staru godinu, u ponedjeljak, 31.12.2012. svi polasci na gradskim i prigradskim linijama prometuju po uobičajenom voznom redu koji vrijedi za radni dan.

·   Na Novu godinu, u utorak, 01.01.2013. svi polasci na gradskim i prigradskim linijama ne prometuju do 13:00 sati.

Od 13:00 sati svi polasci prometuju po uobičajenom Voznom redu koji vrijedi za nedjelju i dane blagdana.

I to razlikuje grad od "grada"...

MAN SU220

Hahah jedino dubrovnik  čini mi se ima pojačan vozni red za novu nebi da se samo u njemu slavi ,stvarno čudno!

nexus

Ma dobro, pulski jgp je danas na najnižim granama unazad 5-6 godina, tako da to ne čudi. Ono što žalosti je da je situacija prije samo 2-3 godine bila znatno bolja. Tada je i Pula imala organiziran prijevoz za Novu, sa 3 ili 4 izvanredne linije koje su vozile po cijelom gradu. No, opet se pokazalo točnim ono što već neko vrijeme tvrdim - u ovom gradu ne treba eksperimentirati s pozitivnim pomacima u javnom prijevozu. Naime, eksperimenti obično ostanu samo to (prijevoz za Novu se ukida, pojačani i produženi vozni red kreše i skraćuje, linije ukidaju), vrlo brzo smo opet na starom, a s konja na tovara je uvijek neugodno sići..

sendipula

Znaci PulaPromet ce vozit od 13 h s time da ce i one linije koje ne voze NED i BLAG. vozit
Živjela 184-ka!

tramvajac 92

Ne.. Vozi se od 13 sati normalnim nedjeljnim voznim redom

nexus

Drugim riječima - vozi 5 linija u križ svakih nikad.

sendipula

Imamo  pojacanje u PULAPROMETU u svaki bus se ugrađuje WI-FI Hotspot 183-227 (za sada samo Gbr. 227 ga ima ugrađenog...Danas isprobano  i radi ;-) 8-8 8-8
Živjela 184-ka!

nexus

E samo to nam je falilo, sad smo kompletni! Drago mi je da se u Pulaprometu aktivno bave rješavanjem doista gorućih problema, a ne nekim tričarijama, tipa rup(etin)a u voznom redu i parku..  ::|

sendipula

Haha xD sad cu pojacat svercanje da sto duze imam net haha al barem smo jedini sa Wi Fi u JGP xD
Živjela 184-ka!

noxis93

Wtf. I sta ce nam to koji k...?
Wi-fi u autobusima u kojima se u prosjeku vozis 2 minute je investicija godine.
Kandidiram Pulapromet za nagradu Superbrands 2013.

Tomek

Zašto ne, u Europi je to normalno već godinama dok u Hr i sa tim kasnimo kao i obično.

nexus

Čujem da je šjora Fuma sa Verude jako sretna i da će odsad kući s markata tricom umjesto dujom, kaže da joj taj duži đir preko Verudele taman dobro sjedne da prelista osmrtnice na svom novom smartphoneu..  8)

@ Tomek - slažem se ja da je to uobičajeno vani i ne mislim da je loše što se počelo uvoditi i kod nas, dapače. Samo si ne mogu pomoći kad vidim da se takvom nadgradnjom bavimo dok nam je baza (a vozni red i park to jesu) u najgorem rasulu u posljednjih 6 godina..