Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

noxis93

Citat: Tomek  u Siječanj 03, 2013, 11:29:36
Zašto ne, u Europi je to normalno već godinama dok u Hr i sa tim kasnimo kao i obično.
Tomek, ajmo ne o Europi.
Internet u busu i nije losa stvar ako to dodje kao unaprijedjenje vec perfektne usluge. Ali usluga u Puli je daleko od tog, zapravo daleko od prolazne ocijene uopce.

E da, jedva cekam senzacionalisticne duplerice u Glasu o tome kako je Pula bliza modernoj Europi, prva u regionu sa internetom i najboljim autobusima i najseksi vozacima i Miletićem i Škatarom koji otvaraju stranicu Pulaprometa preko tableta spojeni na Pulapromet WI-FI!
Naravno, podsjetit ce nas i na to da ce bas ove godine uvest karte na kioscima da bi turistima olaksali prijevoz autobusom i da nisu zaboravili na obecanje o displejima na stanicama i ine gluposti koje iz godine u godinu prodaju kako bi pokrili vlastitu nekompetentnost.
>rigoleto<

Urbino LE

Mislim da čak i Beograd to ima, tako da...

Tomek

Kad sam ja bio tamo prije mjesec dana nije imao, barem ne u gradskim autobusima kojima sam se vozio.

sendipula

noxis o kakvim displayima na stanicama pricas? Tomek vidiš da smo u toku s vremenom (iako ne kuzim razlog Hotspota u JGP-u) neka bude kako bude mi smo uskoro tanji za 5 autobusa ( 196. 193, 197, 204, 205/ i onaj 220 sta je sa njime?...Servisna radionica se ruši (Brioni Pula tj. od pulaprometa..i seli se u remizu)
Živjela 184-ka!

nexus

Odavno su bili najavljivani displeji na stanicama s informacijama o vremenu dolaska busa na pojedinoj liniji.. Na istom tragu bila je najvljivana i usluga dobivanja iste informacije putem SMS-a.. Znamo kako je to završilo..

sendipula

To je kao u ZG za tramvaj...btw SMS INFO je zavrsio u video nadzoru i Pokretnoj WI FI Hotspot mrezi  >hammer<
Živjela 184-ka!

sendipula

2 MAN SG 220 su bila 167 i 168
Živjela 184-ka!

sendipula

evo saznao sam jedan detalj (mozda nevazan, al ajde) MAN NM 222 je 1996. godiste..
Živjela 184-ka!

Shole

sendipula

dvije harmonike su bile u Pulaprometu]
Živjela 184-ka!

sendipula

167  Pu-221-A   MAN SG220  1991.god.  (ex reg. Pu-153-439)
168  Pu-630-JJ  MAN SG220  1991.god.  (ex reg. Pu-116-EL, PU-322-BT, Pu-153-441)
Živjela 184-ka!

Shole

Pa to znamo već godinama.  Mislio sam da je netko nešto pitao pa da je taj post između obrisan, zato onaj "?"

sendipula

Živjela 184-ka!

Jasenko

Fils i Autotrans pokrivaju linije Rakalj-Pula, Cere-Pula, Sutivanac-Pula. Filsov bus u jutarnjoj guzvi pred osam (Cere-Pula) u koloni s Pulaprometovim, voze svi djecicu u skolu. ;D

nexus

Da, preuzeli su te linije pred koji dan od Briona unatoč višoj cijeni (200 kn dnevno), a zbog novijeg godišta ponuđenih autobusa (1.8 naspram 4 godine)..