Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

NP-549

...

shef

O majke ti Janje  :o . Neuništivi su.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

... i zadnja pošto će mrak uskoro

NP-549

nije  Prinčeva nego

kico101

Citat: NP-549  u Travanj 12, 2013, 21:35:04
nije  Prinčeva nego
Mladeži?
636 na razrađivanju.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

421

Regio ispred parkirališta garaže Dubrava. Koga je dovezao?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

mivano

Danas između 14 i 14:30 vidio sam 3 busa za Ronjge na Drenovi. Zaključak: Bespotrebno gomilanje praznih kilometara, jer je u sva tri busa zajedno bilo ljudi koliko stane u ćaćinog malca.

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Shole

Ako si ih vidio u 14:30 na Drenovi ZA Ronjge onda je normalno da su polu prazni jer je to već vrijeme kad vraćaju ljude dole.

M.A.N. boy

danas GB 684 dovezao delegaciju grada Rijeke na otvorenje novog mosta u Vukovaru a koji je ujedno i poklon grada Rijeke.
prijatelj mi je javio za bus pa stoga nemam sliku ali evo jedna preuzeta s portala - Panorama grada Vukovara, nije nešto ali se vidi

Shole

Lijepo od Rijeke da i dandanas pomaže Vukovaru. Koliko mi je poznato, i sportsku dvoranu je financirala Rijeka, i neka je !  Malo je,  trebalo bi još.

A ako neko misli da je to skupljanje predizbornih poena onda je u krivu jer se ovdje uopće ne priča o tome.   Tko god bio danas, sutra ili prekosutra na vlasti u Rijeci nek pomogne Vukovaru kolko god može, zaslužili su !

M.A.N. boy

evo samo  da se osvrenam na sholetov komentar znam da je malo off topic nadam se da ce moderatori imat rzumijevanja :)
eto hvala gradu Rijeci na mostu koji stvarno lijep a pogotovo noću jer je jako lijepo osvijetljen ako nekog zanima moze vidit slike na ranije spomenutom portalu

da dobro ti je poznato :) sportsku dvoranu financirala je primorsko goranska županija

shef

Još jedna posebna vožnja danas na Žabici, ne pamtim kad sam vidio toliko posebnih prijevoza kao ovaj vikend, od Vukovara, preko primanja u Crveni Križ, do dječje Olimpijade i još dosta toga što ni ne znam (u što spada i ovaj):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

busri0

Ovaj bus je u subotu 12.svibnja 2013 godine vozio pripadnike civilne zaštite grada i županije u Vatrogasni Poligon u Šapjanama.

EDIT: nepotrebno je citirati prethodni post