Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

noxis93

Citat: nexus  u Veljača 09, 2013, 11:45:14
Naravno da jesu. Barem MAN Avtomontaže, 7 buseva bi nam puno značilo. Tamovi su bili u stravičnom stanju, barem one prigradske verzije.
C 220. O'š kupit?  ;D
Avtomontaža sa WiFijem, svašta tebi pada na pamet...

nexus

Što da ne, i LCD displeje s reklamama za Duravit i Petarda shop!

sendipula

Noxis93 hahahahaha ovo me do kraja nasmijalo  ;D ;D
Živjela 184-ka!

Jasenko

Rastavljena radiona Pulaprometa, zasad jos ostao kostur. Cekamo novi kruzni tok... :-\

sendipula

Mozda, odem do tamo pa poslikam zadnje dane ex radione :'(
Živjela 184-ka!

nexus

Počela izgradnja rotora u Šijani, trasu zbog toga mijenja čak 6 linija; 2a, 3a, 5, 21, 22, 23. Štoviše, 2a i 3a ne mijenjaju samo trasu nego i završnu, odnosno početnu stanicu. Ajmo se kladit da će 2a i dalje, barem na displejima, voziti u Šijansku šumu, bez ikakve dodatne napomene, a da će obavijesti o promjeni trasa stajati samo na stajalištima kojima privremeno busevi ne prolaze. Jer će tih minutu i pol posla za zamijeniti terminal, koji će biti aktualan ne 4 dana nego 4 mjeseca, biti prevelika žrtva da se ne bi zajebavali - ako ne domaći, a onda barem strani - korisnici.

noxis93

2a vozi natpisom Šijana. Sad znamo i zasto je snijeg pao.

nexus

Dobro da sjekire nisu  ;D  ;D

Ajde lijepo, još da su se i ostale sjetili reprogramirat, di bi nam bio kraj..

sendipula

Čuj, to (2a) Šijana :D hahaha, kako to?
Živjela 184-ka!

sendipula

Živjela 184-ka!

nexus

Citat: sendipula  u Veljača 24, 2013, 00:26:07
Čuj, to (2a) Šijana :D hahaha, kako to?

Pa dok je rotor u šijani u izgradnji, linija i vozi u Šijanu (J. Žakna), a ne Šijansku šumu. I red je da tako piše. :)

Inače, ne znam je li itko primijetio, ali shema gradskih linija je kriva - ispada da 1-ica iz Zagrebačke skreće u Mletačku pa preko tržnice na Bulevar,  a ustvari ide preko Giardina. Trebala bi biti ucrtana uz 2a.

noxis93

Citat: sendipula  u Veljača 24, 2013, 00:52:51
NOVE STRANICE RENOVIRANI IZGLED

http://www.pulapromet.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=61&lang=hr
Ovo je ko kad sam sa 13 godina imao blog, pa sam mijenjao stilove bez ikakve veze. Stari izgled je bio puno bolji. Moderniji i pregledniji.
Vrhunac je ona odurna MS Word tabela na vrhu sa radnim vremenom. Bar su font mogli uskladit sa ostatkom stranice.
A Lajk stranica tek? Pulapromet doo. Sta je to doo? Uostalom ko da je bitno da ti u imenu lajk stranice piše vrsta društva. Al kad već pišeš bar napiši kako treba... Nisu privatnici pa da sami odgovoraju za ugled već su gradska firma te sastavni dio ugleda i imiđa Pule...

sendipula

D.O.O "Društvo sa Ograničenom Odgovornošću" Ma, mogli su stvarno re-uredit kako treba al btw valjda se njima sviđa...
Živjela 184-ka!

sendipula

Konacno, nesto pametno----> U Puli kao u Londonu: Uskoro u razgledavanje grada panoramskim autobusom!

http://www.istarski.hr/node/7352
Živjela 184-ka!

MAN SU220

hoće li vam se isplatit to ? Sezona traje samo 2-3 mjeseca,a ostalih 9 će stat u garaži kao naši dubrovački.