Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Scarface

Citat: STEFI- GRAF  u Ožujak 14, 2013, 21:45:12
Croatia bus je u stečaju ali vozni park im je za 5+ busevi su uvik čisti i oprani i ja se ne sićan kad san kojeg vidija pokraj ceste u da je u kvaru malo su jeftiniji i to je to a kome se nesviđa nek ide u drugih pa šta misle da će in ispunjat glazbene želje kako da ne.

Apsolutno se slažem. Mene su njihovi translineri ugodno iznenadili, doduše vozio sam se samo jednom u njima. Bio je to 0007 koji izvana izgleda jako dobro, a unutrašnjosti je bus jako uredan i čist. Sjedala dosta udobna i veći je komfor nego u citylineru koji je kao bus višeg ranga. Što se tiče cijena, tu im skidam kapu, posebno na liniji ZG-NG-PŽ na kojoj se vozim s njima. Još da nekako promjene polaske na toj liniji imali bi znatno više putnika.

Man lion's coach

Pusti neki pop-rock, opet ce se javiti 20 ljudi kojima se ne svidja. Ukljuci grijanje  javit ce se 15 ljudi kojima je vruce, iskljuci ga javit ce se 20 kojima je hladno i tako to. Vozi sporo bice j*ebo mater jest razvuk'o necemo stici do jutra, vozi brzo j*bo mater ubica na cesti. I tako, u krug, kako god okrenes, nekome neces valjati.

čazmatrans_nova

http://www.24sata.hr/galerija/sport/srbija-stigla-u-zagreb-u-17-sati-otvoren-trening-na-maksimiru-307209/707812

Stigla je Srpska reprezentacija u Zagreb, na Plesu su ih dočekali autobusi Croatia Busa koji će ih prevesti dalje i koji će ih voziti po Zagrebu.. :)

za prijevoz su zaduženi: Tourliner, Higer i Man čini mi se.. :)

bonaparte12

Mislim da treceg nema a ovo sto je na slici je cini mi se tourismo od pleso prijevoza
POLAKO I SIGURNO

Westin

Hvatsku nogometnu reprezentaciju danas je vozio Neoplan ZG-3333-CB

Zadarsko dite

Citat: bonaparte12  u Ožujak 21, 2013, 12:11:09
Mislim da treceg nema a ovo sto je na slici je cini mi se tourismo od pleso prijevoza

Ima. Travego - Mandi tours.

zvone13

Zadarsko dite

Treci je Mandi tours travego.

Pogledati sliku broj sedam u slijedecoj fotogaleriji:http://www.tportal.hr/fotogalerije/?GalleryId=22090&pagerIndex=3.

Konj

Da Mandi je to se vidjelo i na tv.

fakincic

čekam upravo da prođe Croatiabus kroz Pregradu prema Humu, ali s 15 minuta kašnjenja prošao samo jedan veliki Neoplan od Ninotursa???

Izlet ili na CB-ovoj liniji?

Mislim da je ovaj
http://i1139.photobucket.com/albums/n556/matijaslike/Starlinerzg050n.jpg

mate

Moguce je da je Nino na liniji, jer jucer je vozio i CBovu liniju za Čakovec, kako sam cuo valjd falilo buseva zbog jucerasnje tekme...

fakincic

da teško je prometnicima kad je gužva, pogotovo kad dva prazna auta stoje pod petka navečer do ponedjeljka ujutro u pregradi svaki vikend

Konj

Najbolje bi im bilo da se dogovore o budućnosti te firme a ne da premeću stalno iz šupljega u prazno.
Ili neka propadnu do kraja ili neka se dignu na noge sa novim busevima a ne nekim polovnjacima, i da
ponovno stanu uz bok Autotransu i Čazmi.

:) :)

fakincic

Iako slika nije bogznakaj - jer sam mu ulovio samo rep - neka bude zabilježeno da je ovaj auto danas bio na liniji u 8.30 za Stražu.
Evo ga, upravo, u povratku kroz Pregradu za ZG.

Tlimfocit

Danas "vatreni" Starliner doveo reprezentaciju U-17 na misu u crkvu Gospe od Zdravlja na Dobrome u Splitu.