Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

ikar

Citat: staypp83  u Ožujak 25, 2013, 10:06:43
Ovoga gore je vjerojatno slikao profesionalni fotoreporter, koji zna kako namjestit bus, ima puno bolji aparat, a i dobro se sluzi photoshopom ;D
Sto se tice ratkapa, i u Dbk su ISUZUi dosli bez njih, vjerojatno ce ih poslije ugradit ;) good_boy

Šta pričaš, kakva naknadna ugradnja ratkapa? Pa vidiš da ima krunu na prednjoj osovini!

staypp83

Znaci nece dobit ratkape ???  >hammer<
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

NP-549

I bolje da neće, ionako bi se pogubile s vremenom.

Bocko

Citat: NP-549  u Ožujak 25, 2013, 10:28:07
I bolje da neće, ionako bi se pogubile s vremenom.
Puno ljepše bi izgeldalo da imaju ratkape, autobusi su plaćeni masno i trebali su doći s ratkapama.
Nema veze što bi se s vremenom pogubile, brojni autobusi ih još imaju.
Po toj logici nije ni trebalo naručiti tapecirana sjedala kad će ih s vremenom uništiti niti kamere koje će se možda razbiti.

ikar

Nisu trebali doć sa ratkapama zato jer one nisu naručene, odnosno naručeni su sa krunama na prednjoj osovini što je i puno praktičnija opcija!

NP-549

Ratkape imaju oni koji se brinu o busevima jer su zavidane ili svezane. Ko će se brinut o ovima kad se u gradu ne duže busevi !?

mivano

Ja sam vidio nekoliko izgubljenih ratkapa od Classica.

primavera

Novi plinaši navodno stižu u petak  ;D

primavera

Evo par novih od danas :)

Shole

Da, u petak idu vozači po buseve

noxis93

Zašto 4 botuna za 3 vrata?

mivano

Ne valja raspored stolica. Čini se da je još gori nego u Conectu. Al će bit guranja.
Možda će se moći sva vrata otvarati i zatvarati odjednom.

MAN SU220

Znali mi ikoji stručnjak objasnit kod ovog automatic mjenjača 123DNR koja je razlika kad vozač stavi tipku "3" i tipku "D" ? Pretpostavljam da to naisto dođe....?

zvone16

Koliko sam ja shvatio kad staviš 2 ili 3 onda ti budu nešto duže nego kada voziš u D
ZvoneXp

ikar

Mjenjač ima 4 ili više brzina. Pritiskom na 3 bus neće šaltati 4. dok u D slobodno šalta u sve brzine.