Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

marin

Na 136 danas oko 14h bilo je nezgodno, 2 busa su crkla/imala problema, 222 je mjenjan za 195, ali on je barem odmah mjenjan, dok na 136/03 nije bilo busa 2 kruga (209 otišao u garažu zbog nekog kvara, navodno se 3. i 4. vrata ne mogu iznutra otvorit, sjebali su malo ovi elektroničari kad su radili da se izvana ne mogu otvorit). Sada je na njegovom mjestu 151!

marin

Prije koja 2-3h crko 231!!! na 136, ostao je kod predzadnje stanice u Španskom pred raskrižjem, tako da je bilo malo nezgodno, ne znam šta mu je, ali je neki teži kvar čim je dizalica morala dolazit i vozit ga valjda direktno u servis.

tramvajac 92

546 crko odmah poslje Dupca prema Sesvetama. vozio 269.

marin

A bože, kolko kvarova, danas pak oko 14h crko Citaro 176 na liniji 109 i stao u onu traku odmah kad se sreće s terminal Črn. pa ona traka za pumpu (zamjenjen sa 153) . Ista stvar ko sa onim 175, alternator valjda nevalja ili akumulator, kad sam ja bio, radio je jako nemirno i onda su ga ugasili, dalje nekak su uspjeli napravit da zavergla, pa je jedva upalio i cim mu da gasa odmah se ugasio, tak da ce dizalica najvjerojatnije dolazit.

MouldieHawn

Krepao Mercedes na liniji 269 prije Dubca, zaboravio pogledati gbr.
Zvuk je bio kao da je goriva nestalo, prvo smo jako sporo isli, na kraju i stali..

Westin

Citat: MouldieHawn  u Travanj 15, 2013, 13:45:09
Zvuk je bio kao da je goriva nestalo, prvo smo jako sporo isli, na kraju i stali..

Kocka ili Citaro

MouldieHawn

Citat: Westin  u Travanj 15, 2013, 13:53:02
Citat: MouldieHawn  u Travanj 15, 2013, 13:45:09

Kocka ili Citaro

Citaro G II po običaju

MouldieHawn

http://s7.postimg.org/ctzun8fpm/IMG_20130415_133513.jpg

U daljini se vidi s otvorenim vratima, kasno sam se sjetio slikati. Inace to je bus koji je u 12:59 krenuo iz Kraljevca

822DoDo

gbr. 208 je to. U 14:30 je još uvijek stajao na stanici Dubec sav zatvoren i iza njega servisno vozilo isto zatvoreno bez ikoga
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

marin

Prije sat vremena crko 221 na 136 stoji kod kucice na crnomercu sa natpisom u kvaru i jos nema nicega samo dva busa voze, bit ce sranja a vec prije sat vremena bili su puni ko sipak, ne idu po vremenu nego ranije, a jucer citaro 193 na 125 imao sudar zadnji polazak sa crnomerca u 23:00, auto je sijeko zavoj kod Manterovcaka i cijeli lijevi kraj sje**n na busu ne tako velika steta, jos je " pametni" vozac pobjego i to pjeske mislim..al navodno su ga nasli poslije idok se to sve zavrsilo jadan vozac doso je u garazu oko 1:20 a bilo mu je predvideno do 23:30.

marin

Evo saznao sam, na 221 otkazala sva elektronika, dizalica dosla tek oko 18:30, a najvise nisam ocekivao da tolko.dugo nema 3. busa, mislim mogli su bas sa 120 poslat makar i solo, a ne da vozaci moraju kretat 10 min ranije, odnosno skoro cim dodu do odredista, a ni to nije bilo dosta, opet su bili pubi ko cep. Tek u 18:30 doso 231.

Westin

Citat: marin  u Travanj 15, 2013, 21:15:58
Evo saznao sam, na 221 otkazala sva elektronika, dizalica dosla tek oko 18:30, a najvise nisam ocekivao da tolko.dugo nema 3. busa, mislim mogli su bas sa 120 poslat makar i solo, a ne da vozaci moraju kretat 10 min ranije, odnosno skoro cim dodu do odredista, a ni to nije bilo dosta, opet su bili pubi ko cep. Tek u 18:30 doso 231.
U 18h je smjena dizaličara pa je možda i radi toga.

marin

Ma dobro to, mogo je on i do sutra ostat, veci je problem bio sto nije bilo 3. busa a naravno nigdje obavijesti.

MouldieHawn

Dizalica (kako se vec zove, nisam ekspert) po Branimirovoj vozi neki Citaro G II u Dubravu ako se ne varam. Nisam vidio gbr iz daljine

221

Možda je to 556 koji je stajao pokvaren na bivšoj stanici, na križanju Ukrajinske/SR Njemačke.