Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Napisao na fejsu da su Vatreni upravo stigli u Pregradu, a svi misle da je prvoaprilska.  thumbs

Scarface

Danas na PŽ-NG-ZG vidio najnovijeg citylinera kao bis Citylineru/3. Oba autobusa izgledaju prekrasno, a nadam se da ću se u jednom od ta 2 ja sutra vozit  ;D

ist

Pozdrav, nisam u popisu voznog parka vidio njihov bus kojemu su na regama brojevi 8923 ili tako nekako

Paško

Nisi dobro gledao

Citat: Tomek  u Studeni 20, 2007, 20:40:54
ZG - 8932 - ER ----- Neoplan Transliner N316 SHD  ex ZG - 0009 - CB
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

bonaparte12

Novost SETRA ex Joning ex Samoborček tablica ZG 1020 CB
POLAKO I SIGURNO

Scarface

Citat: bonaparte12  u Svibanj 10, 2013, 18:49:28
Novost SETRA ex Joning ex Samoborček tablica ZG 1020 CB

Koji model konkretno?

hochdecker

s415hd ex reg. zg4049bb, 2004. godina.

bonaparte12

POLAKO I SIGURNO

im

hochdecker

Ne. Ova ju uvezena nova kao što sam napisao 2004. godine. Ex ap imotski 415hd imala je  registraciju zg6244dd, a završila je u Mandi Toursu.

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Scarface

Setra u moru Neoplana, mislim da će brutalno izgledat sa CB shemom. Lijepa prinova, nadam se samo da nema previše kilometara

Konj

Lijepo izgleda ali Croatia bus i Setre to ne ide. Ali eto, kod nas je to tako, što manje neznanja tim bolje.

8) 8)

TAM

Citat: Tomek  u Svibanj 15, 2012, 20:35:47
Nažalost, odnedavno i ovaj Neoplan Cityliner N116 gbr 493 je dio povijesti.
Slika je Ivanova sa starog foruma, meni fenomenalna tako da evo je i ovdje:

Jedan ovakav Neoplan bio je parkiran u ATP Šibeniku bila je slika ovdje na forumu, ali je više ne mogu naći. Koji je to ako znate?
Dani ponosa i slave!

Scarface

Danas u Novoj Gradiški na liniji ZG-NG-PŽ sam vidio plavu, prekrasnu Setru 415, moram priznat da je to najlepša Setra koju sam vidio u Hrvatskoj, plava boja i shema joj savršeno stoje. Nažalost ,imam mobitel sa slabim fotoaparatom pa je nisam htio uslikati, ali svi koji možete dođite u 14 h na AKZ pa je možete uslikat  :) Ja sam bio sretnik pa sam putovao jučer na toj relaciji sa starim transom, a još sam se dvoumio da putujem na današnji dan  ;D