AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MAN 422

Apz je trebalo priliku i dobilo ju je. Uopce je nevazno koje su table du, im, zg, ili bilo koje bitno je da se radi da su putnici zadovoljni, da ljudi primaju placu a gazdi je isto ima 5 firmi i svaka  ista nitko nista nece gasit bitno je da se posao radi. A svatko gleda iz svog kuta, a onom ko je bio u dizanju firme samo on zna kako je krvav put bio.

200D

gledajte, ja san imocanin, svaki dan se vozim s tim ljudima i njihovim autima za koje vjerujte većina brine. danas sam isao s onim u podne iz Imotskog i uzivao u voznji jer vidit jednog ojaceg vozaca Marka kako pokusava razapet zavjese u busu koji ide je bilo doista smijesno ali prije tezih opsljedica po sebe diga je Zelu da to radi. a moram priznat da mi je draze vidit auto sa semom ap-a i imotskim tablama nego ijedno drugo

MAN 422

Meni koji nisam Imocan je drago vidjet ga jer to je ipaak ime sa Tradicijom i treba ga dignut. Marko je extra vzac nema veze koiki je krupan bitno je da pazi i brine o putniku i autu to je bitno. imotskom ap ce biti samo bolje a i puno je napravljeno do sad.

200D

ma on je pokusa al nije uspio al brate one koji su turcina radili treba protjerat iz zemlje ono je nikakav posa koliko god je placeno previse je. samo za boga vas molim retardere u turcinu i u manu 263 sredite jer nisu indikatori zlato

Ante M.

Citat: 200D  u Svibanj 25, 2013, 21:37:07
gledajte, ja san imocanin, svaki dan se vozim s tim ljudima i njihovim autima za koje vjerujte većina brine. danas sam isao s onim u podne iz Imotskog i uzivao u voznji jer vidit jednog ojaceg vozaca Marka kako pokusava razapet zavjese u busu koji ide je bilo doista smijesno ali prije tezih opsljedica po sebe diga je Zelu da to radi. a moram priznat da mi je draze vidit auto sa semom ap-a i imotskim tablama nego ijedno drugo

Ako si danas bio u bijelom Travegu onda sam te slikao jer je za volanom bio jedan krupniji vozač a što se tiče prinova samo pucajte samo mi je žao što više neće biti Setra u AP -u ali nek je prinova a odakle Coachevi dolaze ?  :D ;D

200D

ja sam bio do Lovreca u njemu a Marko je vozio

Ante M.

Hoće li išta biti od pokretanja linija za Njemačku jer ja mislim da bi te linije bile profibatilne a vozila za voziti linije imaju .  ::|

200D

Ma to bi bila glupost jedino sezonski jer danas je Pere prazan dosa u Imotski

Ante M.

Lubina za Imotski uvjek 2-3 putnika evo danas sam slikao prinovu Sprintera ali ipak n1116 dalje na liniji ali vidi Pere vozi iz nepoznate sredine dok je AP vozio iz poznat gdje ja mislim ima dosta gasterbajtera .  ;)

200D

pere vozi stuttgart ulm i freiburg a putnika ima do zagreba i karlovca a dalje slabo,a njemu nije toliko bitno jer ga touring placa

Shole

Citat: Ante M.  u Svibanj 26, 2013, 15:52:32
http://www4.picturepush.com/photo/a/13151237/800/Ante-trucks-/IMG-1669.jpg

Kad su se već malo konsolidirali i počeli radit kako spada, ajde vi koji ste ovdje po forumu prenesite malo dečkima u garaži da na ovom midi MAN-u ofarbaju onaj gornji dio prednjih i posebno zadnjih vrata u crnu u ravnini prozora.  Vizuelno će bit puno uredniji, a sve skupa 10 minuta posla

Ante M.

Velika novost Rade je zadužio IM-752-AL slikao sam 3 slike on je manuelac za razliku od 751 koji je automatik slike kada stignem imam 150 i nešto slika na fotiću od posjete Zagrebu mora da je nešto bilo sa 751 kad je Rade zadužio 752 inače ne vidim razlog da mjenja bus .  :)evil

200D

zuti su svi 6-brzinski manuelci al razlika je sto ovaj nema klime

Ante M.

Setra 415 hd IM rega imao neku novu naljepnicu na vratima čini mi se da piše Autopoduzeće Imotski uglavnom probati ću saznati malo je bučnija u polasku .  ;)

200D

ako je naljepnica plava onda na njoj pise Autopoduzeće Z d.o.o. a bucna je vjerojatno jer je automatik pa je slabije postelana