Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Bari

Još novosti, Mercedes Integro na tehničkom pregledu na Preluku

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Slika je od subote, mislio sam da je neka u prolazu ali ipak je za stalno. Danas vec na liniji za Trst

MSX

Od jučer je bez puno pompe ili bilo kakve obavijesti na web stranicama Autotransa omogućena online kupnja karata.

Izgleda da stvar radi samo na odabaranim linijama. Kad upišem Rijeka - Zagreb, skoro za svaku liniju kartu mogu kupiti online (osim onih famoznih promotivnih i onih koje ne obavlja Autotrans d.o.o.), ali kad upišem Rijeka - Split, nema nijedne linije gdje je dostupan online booking.

Nisam kupovao, ali po informacijama na stranici, moguće je kupiti svaku vrstu karata (od "obične" do povratne i karata s popustima), osim mjesečnih, godišnjih i karata za nezaposlene. Navodno je moguće i rezervirati sjedalo.

Primaju American Express, MasterCard, Visa, pa čak i Maestro. Kupnjom online dobije se i nekakav dodatan popust. 8-8 Nakon uplate, mailom dođe karta i račun koje treba isprintati i pokazati u autobusu.

Sve u svemu, svaka čast! Uz malo ušminkavanja i dodavanja još linija za kupnju karata online, ovo bi moglo biti vrhunsko rješenje, samo ne znam što će onda raditi kolodvori bez svojih naknada za rezervaciju i uslugu, i njihove blagajnice. ???

I, naravno, ako netko ima bilo kakvo iskustvo sa bookingom preko weba, neka se javi. Baš me zanima. 8)

actros

Citat: MSX  u Srpanj 19, 2013, 08:33:40
.........
I, naravno, ako netko ima bilo kakvo iskustvo sa bookingom preko weba, neka se javi. Baš me zanima. 8)
...pa neznam za Autotrans, al ja sam u više navrata kupovao karte za engleski National Express (koji je također član Eurolines-a)

Online booking je odlična stvar kada kupujete povezane karte (s više presjedanja), npr. osim točnog vremena čekanja, englezi vam čak napišu i koliko metara imate piješačiti od jednog do drugog preona  ;)
Što je veći iznos kupnje, to je veći popust; tako prilikom planiranja putovanja, najbolje je sve karte kupiti odjednom  ;) ...zadnji put, prije dvije godine sam na kupnju od 40 funti dobio popust od 5% plus poklon od 10 funti koje sam mogao iskoristiti na online bookingu  :)

Interesantno je bilo da šofer nikada nije provjeravao karte, na ulazu bih mu samo pokazao kartu isprintanu na A4 formatu, i on bih mi samo mahnuo da sjednem :o
...ja i društvo smo mnogo raspravljali o takvom poslovanju "na povjerenje" ; i došli smo do zaključka da šoferu vjerovatno ipak netko unaprijed javi naša imena, a njegova je stvar dali če nas provjeravati ili ne

bonaparte12

Pa to CROATIA BUS I GLOBTOUR imaju vec godinama pa neznam sto je tu tako spektakularno
POLAKO I SIGURNO

Bari

Ista Setra samo s naljepnicama
KREPAT MA NE MOLAT !

Tomek

Viđena danas zanimljiva novost, oko 17.h na Lučkom u smjeru Rijeke. Crvena S315GTHD sa Autotrans logom, znači ostati će u toj boji :)

5AR

ikar

Crvena Setra gbr. 1435 RI-564-UD. Vozi danas za Lupoglav (HŽ)

5AR

Još jedna Setra S 415 gt-hd, velika mogućnost da je nova.

shef

Citat: ikar  u Kolovoz 09, 2013, 14:41:30
Crvena Setra gbr. 1435 RI-564-UD. Vozi danas za Lupoglav (HŽ)

Evo je i jutros na istom zadatku:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Moglo se i prefarbat... Ovako je prava ciganija :P

tramvajac 92

Meni se sviđa takva crvena, ali mi se shema baš i ne uklapa s tom bojom.

trebor_ttt

1433 MB Sprinter... nočna slika loše kvalitete, al samo takvu trenutno imam

Uploaded with ImageShack.us
1425, a 1306 u <3