AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Paško

U rashod? A kakvi su samo bili kad su došli iz Pule  >hammer< >hammer<

Taj MAN već odavno ima tablice IM-462-AM

I šta je bilo s ostalim busevima? Jel vozi napokon koji Jetliner? Gdje je nestao onaj s Panturistovom shemom?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Koliko sam ja čuo Jetliner ex. Panturist je u Vrgorcu, a za ostale autobuse neznam jer nisam odavno "u toku" a i ne piše se više u ovoj temi kao nekad  ;D MANa mi je žao nemate pojma kako.  >:(

Majstor

Koji je razlog rashoda jednog od novijih vozila u AP-u ?
Samo mi sudite pošteno !

Lion's Driver

Ako nekoga treba rashodovati to je onaj stari Jetliner što mu brisači i pola elektronike ne rade i onaj Cityliner N116 što je "Brajo Mile" dugo vozio... Ne vidim razlog zašto žrtvovati MANa ex. Brioni, ili su možda čudom došli do nekih velikih para pa im MAN više nevalja  >hammer<

Paško

Lion's Driver

Vozio je on dosta i bio aktivan... Onda je imao nesreću na đačkoj liniji u Prološcu i jedno vrijeme nije vozio... Poslije su mu zamijenili prednje farove i žmigavce sa onim sivim MANom i dobio je nove rege... Dalje neznam, tako da nije kupljen za dijelove a dat taj autobus u rashod je potpuni promašaj jer je to dobro auto i šteta je. Jedino eto što WC nije imao za razliku od ona 2  ;D

EDIT: Svjetla su prije zamjenjena... Sad sam vidio sliku nesreće... sorry  :(

tramvajac 92

WC ionako niko ne koristi, pa i nije nedostatak..

Lion's Driver

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 13, 2013, 19:46:27
WC ionako niko ne koristi, pa i nije nedostatak..

Pa da, zato sam i spomenuo WC, iako ga nema nije nedostatak a razlika je  ;D

Paško

MAN 422

Od kud vam info da idu u rashod. Taj man je dobro ubijen ali nece u rashod doci ce i on na red za radju.

zvone13

Ma ne ide u rashod , rashodovat ce se on sam gore na parkingu

Lion's Driver

Travego došao sa linije na kolodvor a za njim MAN Lion's Coach L... Lion's Coach L se uputio sa tablom "povremeni prijevoz".

Master je malo sređen, vrata su sada napokon srebrena i dobio je nove rege.. IM *** AN ali još uvijek ima poviše šejbe ostatke ljepila slova Z  >hammer<

Paško

Jedan od 2 Eurolinera napokon provozao thumbs

AnteIM

I Scania danas viđena, neloše izgleda, dobila nove naljepnice Ap, jezera sa stakala su skinuta, samo ratkape nedostaju  thumbs

200D