AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Ova tema se potpuno umrtvila, kao da je firma ugašena...  :-\
Sad će škola pa će neki vozači i autobusi opet na cestu....  ;D  Nadam se da će i treći MANAS SL222 napokon u pogon

AnteIM

Citat: Lion's Driver  u Kolovoz 30, 2013, 16:16:37
Ova tema se potpuno umrtvila, kao da je firma ugašena...  :-\
Sad će škola pa će neki vozači i autobusi opet na cestu....  ;D  Nadam se da će i treći MANAS SL222 napokon u pogon

Mislim da je taj sinoć bio na tehničkom pregledu, nije imao tablice, druga dva su registrirana.

im

Tourliner i sprinter na liniji za osjek

Lion's Driver

A evo danas mlađima počela škola.... Samo čujem da je dosta vozača koji su lokale vozili pobijeglo iz poduzeća pa ne mogu fino organizirati linije kao prije. Bit će sad opet kukanja kako je AP neodgovorno, ovakvo onakvo....  >hammer<

MAN 422

Moj Lion's slabo cujes a gdje bi to ti vozaci pobjegli i sta bi radili, nemoj se ti brinut za pokrivanje linija ima vozava koliko bude trebalo da rade tako da je sve bolje nego je bilo a ti provjeri prike nego napises sto,

Lion's Driver

Kažem samo da sam čuo... Nisam rekao da je to tako  ;)

200D

Dragi moji kako vidim da se uprava uključila u priču od srca im želim da postanu dobra firma jer imaju ogroman potencijal ali nije način imati 10 auta kojima ne rade klime ni retarderi a kvarovi su većinom minorni i lako rješivi pa ne bi bilo zgorega to sanirati i imati uredniji vozni park. Sa stajališta putnika trenutno đaka a inače i putnika na duljim linijama nije ugodno voziti se do Splita bez klime a to se svakodnevno dešava. Ukoliko je moguće auta ne krpiti nego adekvatno srediti a sve vandale naglavačke izbacivati i oduzimati im pravo na korištenje usluge jer to je očito jedino riješenje. Mislim da bi cijeloj imotskoj krajini trebalo biti u cilju da se njihov prijevoznik osovi na noge jer on ovaj narod vozi od davne 1947. pa bi bilo lijepo da to i nastavi činiti i dalje.

SETRA S415 HDH

200D

ljudi 6 renoa ex postbus pred imotskim kolodvorom

gospardbk

Jeli nesto slicno ovome  iz privitka?
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

im

Pa auto herc ima dosta autobusa po hercegovini ex post bus

jadrantrans vrgorac

Ako je onda još netko ko je doša do pameti pa kupija renaulta! :)

200D

točno ovakvi  kao iz privitka samo sa drugačijim naljepnicama

tramvajac 92