AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

aresa u imotskom koliko ja vidim više nema

im

Jesu imali zute ili crvene col tablice? jer su sad za hr zute a za bih i dalje crvene !

200D

steyr1985

U  Grudama su svi idu na BIH tablice.

im

Danas starij torismo vuce eurolinerA

markost

Je, viđeni su i u Kninu di su skoro zapeli za jedan semafor.

COVIK

A di je legendarni Mile,cilo lito ga nema na liniji za St ???
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

200D

mile je izgleda rashodovan, a zanima me sta je sa onim silnim autima s krame izgleda da malo auta odlazi odande tj više ih ode nego se vrati nema ni malog mana ni eurolinera i mnogih drugih nekad ispravnih ili barem poluispravnih ko i vecina voznog parka

steyr1985

jadrantrans vrgorac

200D

pa sta ces slikat tamo nego jad i čemer krpe sta mogu i izgleda da pituraju jednog 116 ex panturist

MAN 422

Citat: 200D  u Rujan 18, 2013, 23:39:47
mile je izgleda rashodovan, a zanima me sta je sa onim silnim autima s krame izgleda da malo auta odlazi odande tj više ih ode nego se vrati nema ni malog mana ni eurolinera i mnogih drugih nekad ispravnih ili barem poluispravnih ko i vecina voznog parka

moram ti reći da pričas bezveze skroz,
koji je to bio autobus ispravan ili poluispravan i da je nestao, ajmo redom.
nitko nije dosao po svoje jer su to AP imotski autobusi,
Mali euroliner: sprzen mjenjač nabavljen novi stavljen, gume nove svih 6, kocinice silni ventili koji su falili ispoliran i uredno registriran to je po tebi cca 500€ da se dovede u red
veliki euroliner obojan očišćen izmjenjano ihihi dijelova registriran stavljeno 6 novih guma na njega cca 500€ opet
Scania irizar: mjenjač sprzen, struja vrata i ostalih stvari kupljen mjenjač, registrirana očišćena i dovedena u red i opet 6 novih guma cca opet po tebi 500€ troška
zuti manas SL222 ofarban pripremljen registriran i gume na njega cca opet tih tvojih 500€
da ne nabarajam tako u nedogled nego nemoj se mješat u nešto sto nemas predstave prijatelju

200D

nisam mislio na takve aute u koje je trebalo uložiti dosta ali je činjenica da je u sivog mana trebalo uložiti malo da ne iskače iz brzina, da je u mana 363 trebalo uložiti malo više da ne pada i da ne gubi tlak,ali vama kao vlasnicima kapa do poda jer uspjeli ste napravit cudo mene samo zanima trenutno stanje nekad ispravnih malog mana i onog 116H

jadrantrans vrgorac

Pa nema veze šta je jad, doć će dan da će bit i bolje  ;)!