AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MAN 422

Mali man sprzen  motor, sivi man sprzili motor ubacen novi i vozi, bijeli man a13 ce brzo na red, n116 iduci tjedan bit ce ofarban, a jedan noviji city je u pripremi da stane na noge

200D

sivom treba sredit getribu a za ostalo gospodo kapa do poda

steyr1985

Danas jedan veliki Euroliner u pogonu.

200D

man troax ima wi fi pomalo se moderniziraju

jadrantrans vrgorac

Jučer sam u Gračacu sreo Scaniu na putu za Zagreb! thumbs

200D

Lion's Driver

Je li ja to samo umisljam ili je ovo Auto poduzece svakim danom bolje...
Dosta novih-starih buseva opet vozi a i Manas je napokon na cesti...
ako ima netko iz AP ovdje ja im iskreno cestitam i neka tako nastave... samo se pitam jos uvijek sta ce bit sa N1116kama i mercedesima 0404... N1116ke me skoro rasplacu kad ih vidim...  ;D

zvone13

Đački autobus koji prevozi učenike srednjih škola iz Zmijavaca i Runovića u srijedu u večernjim satima je  devastiran.  Prema  informacijama iz Autopoduzeća, sjedala su uništena i izbačena na prometnicu. Uprava je prijavila slučaj policiji koja je obavila očevid na licu mjesta, a također tvrde kako ovo nije izolirani slučaj te da su razbijanja autobusa česta, kao i verbalni napadi na vozače

Radio Imotski

travego o 315 RHD

Vidio sam da travego DU468DO ima wi-fi

200D

Sve što vozi zagreb, osijek i dubrovnik ima wi-fi

SETRA S415 HDH

Danas sastanak sindikata u hercegovini i čini mi se da se bira novo vodstvo!!!

Lion's Driver

Citat: zvone13  u Listopad 10, 2013, 21:00:48
Đački autobus koji prevozi učenike srednjih škola iz Zmijavaca i Runovića u srijedu u večernjim satima je  devastiran.  Prema  informacijama iz Autopoduzeća, sjedala su uništena i izbačena na prometnicu. Uprava je prijavila slučaj policiji koja je obavila očevid na licu mjesta, a također tvrde kako ovo nije izolirani slučaj te da su razbijanja autobusa česta, kao i verbalni napadi na vozače

Radio Imotski

koji trenutno vozi tu liniju? vjerojatno jedan od manasa... vrhunac bezobrazluka... i ko ce sad to platit???

dmeto

Citat: mate  u Rujan 05, 2013, 22:16:42
Sto se tice samog Tourlinera, posto se nisam nikako s Tourlinerom vozio, ovo mi je doslo kao savrseno. Iako sam samo isao na relaciji od cca. 90ak kilometara s busom sam prezadovoljan, iako ima Kiel sjedista, dosta su udobna, i mislim da se nitko ne moze zaliti na neudobnost, prostora u busu ima, sto se tice broja sjedala ima 57 sjedala. Bus ide jako dobro i sve se stiglo tocno na vrijeme.

Nedavno sam se dva puta vozio ovim Tourlinerom na dugoj relaciji (Imotski-Osijek) i ne mogu se složit s tobom. Sjedala su mi jako tvrda i neudobna, a sam bus je jako bučan, ne znam do čega je ali nekim puno starijim busevima se motor toliko ne čuje.. Što se tiče prostora to stoji da ga ima dovoljno!

SETRA S415 HDH