Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

kico101

Možda sam subjektivan, ali kad smo već načeli temu, moj dojam je da je serija S14 najudobniji  Trolejev autobus s kojim sam se uopće vozio ( odnosi se na serije 352-361 i 369-379; serija 400-404 je imala tapecirana sjedala, pa to nije isto ). Mekan ovjes, dobra izolacija, udobna sjedala. Nikad više ( nikad ne reci nikad, ali... ). ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

mogu se tu ubrojit i S314 i S415 koji su karoserijom bili malo drugačiji, ali sve je to šasija od MB O302.  Definitivno busevi bez premca po udobnosti za putnike. 

Shole

Trpaš bezveze hrpu slika odjedanput i to sa linkovima facebooka koji sutra mogu nestat.

Slike ćemo prebacit jednu po jednu preko photobucketa i eventualno prokomentirat jednu po jednu, a ne 10 odjedanput

shef

Goran Zelić, sa FB. Mislim da bi ovo mogao biti 299?

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Definitivno jest.   I po tablici i po liniji

NP-549

Hreljinski  293 lijevo,  a  stvarno se nemogu sjetit koji S14 je imao ove naljepnice SAVA po staklu

by Zele

shef

Neponovljiva fotografija g. Damira Škomrlja iz današnjeg NL:

8)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

NP-549

NP-549

302  Plumbum

kico101

Izvrsna.  thumbs
Plubum, danas nepostojeći otok na raskrižju XIII divizije i J.P.Kamove. Pitam se zašto je sparkiran na tome mjestu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Osoblje

Ovu fotografiju smo dobili na naš Facebook, hvala

NP-549