Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

marin

89 sam vidio pretprošli tjedan na 135 2 dana za redom. A Citelisi zamjenski redovito voze.

Tomek

Jučer na 229 viđen gbr 459, ima nove registracije, ZG-3071-FD

Dreamwalker

Gbr. 458 otraga ima garažni a la podsused stil sa velikim brojkama na sredini. Prednji kraj nisam uspio vidjeti. Ako ga netko ulovi, nek slika, danas je na 238 :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Ivan

Zanimljivo, na željeznice forumu je vijest da je tramvaj 2269 dobio velike brojeve, možda počinje standardizacija prema podsusedskim brojevima.

marin

Da bar oće. 767 ima super broj sa svih strana.

Dreamwalker

STIB

Jasno mi je da neki autobusi povremeno dobivaju nove registracije - pogotovo ako su bili duže vremena izvan pogona.
Ali, kako je moguće da se isti registarski broj seli s jednog GB na drugi?
To mi se čini u najmanju ruku nelegalno, da ne kažem nešto gore...  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

MAN19464

Nije nelegalno ako odjaviš jedno vozilo tablice ti čuvaju nakon toga registriraš drugo vozilo koje nema tablice uzimaš te sa čuvanja da nekupuješ druge tablice i stavljaš na novo rgistrirano vozilo.

Dreamwalker

Citat: STIB  u Siječanj 08, 2014, 15:51:38
Jasno mi je da neki autobusi povremeno dobivaju nove registracije - pogotovo ako su bili duže vremena izvan pogona.
Ali, kako je moguće da se isti registarski broj seli s jednog GB na drugi?
To mi se čini u najmanju ruku nelegalno, da ne kažem nešto gore...  ???

Ne razumijem STIB što želiš ovim postom reći??? Pa nisu ničiji broj preselili. Ali ako se vozilo odjavi, tim tablicama možeš u roku 90 dana registrirati isto ili drugo vozilo koje je u tvom vlasništvu.

Ivan

Ako je registracija ZG-xxxx-Fx to bi trebala biti nova tablica, ne znam da bi neka F već stigla biti premještena s nečeg drugog, ili griješim? ???

Tomek

Imamo popis po registracijama, 459 čini mi se već ima novu reg ;)

conecto

MAN-u gb 336 fasovao prednji desni ćošak, izgleda na liniji 226 čiji je natpis ostao na displeju. Usput otišla po jedna šajba na prednjim i srednjim vratima, pa još jedna s lijeve strane skoro skroz otraga.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

A kaj je sa gbr. 319? Već sam prije tjedan-dva napisao da stoji u garaži izlupan sa desne strane od poda do stropa, kao da je bočno udario u neku lampu eto tako. Još ga nema u prometu. Nitko ne zna kaj mu se desilo? I ovom 336..

tramvajac 92

Nekaj je očito kresno i to oveće, a da nije auto, da je auto to bi već bilo u novinama..

822DoDo

sad u sesvetama gbr.464 na liniji 274 udario zadnjim krajem u stup..slike kad dođem doma
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.