Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

Shole

U biti je teško pronać razliku, al po nekim detaljima bi stvarno mogla bit 313-ica

shef

Viđena bijela 317UL-GT, njemačke colke FL

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Dakle još dvije novosti u slikama:
1451 - Setra S315GT

I trebala bi bit 1452 iako još nema niš naljepljeno Setra S317UL-GT

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Još malo novosti iz Autotransa
1454 - Setra S415GT (ako sam dobro vidio g.br iz daljine)

1455 - Mercedes Tourismo II
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Ovi su pokupovali sve živo i upotrebljivo u Njemačkoj... ako uračunamo navodne novitete u APP, ovo je jedan od najvećih shoppinga zadnjih godina.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

jadrantrans vrgorac

Da možda ne otvaraju neke nove linije kad sad odjednom kupuju toliko buseva?

Majstor

16 Setra i Mercedesa
I nešto Neoplana za APP
Samo mi sudite pošteno !

mate

Ne znam kako je na lokalu sto se tice ATRa (skole i sl.), ali APP je kako je vec poznato dobio znatan dio kolaca sto se tice skola u OBZ (dosad Panturist vozio), te treba to sve pokriti. Navodno sam cuo da ce uz nabavku vozila, neka vozila iz Autotransa preci pod APP. Vjerojatno se zato i jedni i drugi opskrbljuju busevima - ATR da pokrije manjak ako sto ode u APP, a APP da se pokrije za sve, jer lagano ce doci proljece i silni skolski i ostali izleti

tramvajac 92

A i koja krntija će završit u smeću, pa kad se već može nek se kupi.

lukas auto

Možda će počet rezat ili prodavat najstarije Mercedese (982-987) i Setre 200, makar sumljam jer su ih jako puno obnavljali zadnjih godina.

talavizija

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

talavizija

Neznam ma neće ni ići tamo u tvoje misto

5AR

1453 Man Lion`s Regio L dupla vrata iza.