Tomislav Sajko, Zagreb

Autor tamlover, Studeni 29, 2013, 00:12:49

tamlover

Autoprijevoznik Tomislav Sajko
Zagreb, Savski gaj I put 35
tel. 01/2455-651
www.sajko.hr

Sajko dao, Sajko uzeo

*kao već spomenuta supstitucija za vrijeme štrajka na aerodromu, vozila za ST.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

shef

Kod njega je i plavi Tourliner dvoosovinac. Kako je bio mrak nisam mogao slikati, a čini mi se da su i nove tablice u igri.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Majstor

Isti dan kada je stigla Bova stigao je i Cityliner nova linija kako je on u CBusu a Bova ne ?
Samo mi sudite pošteno !

lukas auto

I najnoviji Cityliner ZG-3333-CB se prodaje na mobile.de.
http://goo.gl/dKx0dL

Majstor

I Bova , city i city/3 svi se prodaju
Samo mi sudite pošteno !

Konj

Samo malo lažu s brojem km, nema 170 000 km nego  oko 1 170 000 km. Jer je bus imao
problem s motorom.... bus je navodno došao iz Rusije u Hr gdje je imao oko 1 000 000 km
i sad računajte koliko je prošao na linijama u CB.

8) 8)

shef

Koliko razumijem, ne piše da bus ima toliko km, nego motor, koji je servisiran pred 170000 km
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Majstor

Upravo tako piše
Motor je od generalke prošao 170000km / od popravka motora /
Samo mi sudite pošteno !

Konj

Da istina ali u ovom slučaju pričamo o stvarnim km, nije samo stvar motora. Logično je da se gleda bus u cjelini.....

:) :)

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

NAW HESS BGT 5-25

Preduzeće ima zaštitni znak koji se sastoji iz dvije kružne strelice (plava i žuta) u dva različita pravca kretanja što simbolizira kružni prevoz. Završetak strelice izveden je potezom kista i daje dojam brzine.

Tomek

Pipi99

Koji autobus je imao problema s motorom?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Pipi99

Prodali su ZG-3333-CB u Čazmatrans.