ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Teutonic

Citat: lions  u Siječanj 22, 2014, 22:01:49
Zasto Mercedes Tourismo s natpisom Travel Europe ne salju u Zagreb? Meni osobno je udobniji od Regia koje salju. Jel ima neki kvar ili sta?
Tourismo je Praženov,i osim toga,toliko se koristi za lokalne linije (do Murtera,Vodica,...)da je istrošen i nebi odgovarao za tolike puteve,osim toga,imao je i par kvarova,npr. jednom zadnja vrata mu nisu radila  ::|

TAM

Citat: Teutonic  u Siječanj 22, 2014, 21:57:39
Koji koncesionar vozi na području Knina,npr za Kistanje,Ervenik,Đevrske i ta Krajinska sela?
Ima li Knin svog prometnika i imali ga tu negdje na forumu?
Danas je avtomontaža vozila za Tribunj no vozio ju je vozač koji inače vozi Eurobus pa prvo kad je ušao u bus rekao je-kako se ovo pokrene... ::|oh koje li gluposti,jedva je i vrata znao otvoriti,morao je dobit obuku za te starije jugoslavenske buseve.
Kasnije kad je stao na vodičkom kolodvoru,radnik kolodvora ga je pitao kolika mu je plaća-šofer odgovori 3.900.00 kuna,nije baš nešto ali štaš ka su u stečaju.
Dali možda znaš koja je to avtomontaža registracija?
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Ne znam,provjerit ću sutra jer jedna Avtomontaža uvijek vozi za Konjevrate-Goriš,a druga avtomontaža uvijek ima druge linije.
Ah i drugi razlog zašto praženov MB Tourismo ne šalju do Zagreba sam uočio danas kad sam se vozio do Šibenika,a i prije al sam ga zaboravio reći-šofer je rekao da ujutro ima vlage pa guma s dodirom sa staklima ne škripi,no popodne kad se vlaga osuši škripljenje je užasno i ljudi to ne mogu trpit  od Vodica do Šibenika a kamoli još do Zagreba.A i mislim da mu zadnja vrata još ne rade,također ja ne bi ni tog vozača mogao trpit to Zagreba,puno filozofira,i misli da zna puno talijanskog i povijesti,tip je ok ali je frustrirajući ponekad(  o-0 )
Danas nije Solarisov Volvo bus vozio za Vodice u 19:10 nego u 20:00 čuvao sam šoferu bus da neko ne uđe i ne radi sranja,nešto je bio govorio da su mu promijenili liniju danas...a i šofer onog plavog Man-a eurobusa je bio nešto govorio kako mu je čudno da na bus još nisu stavili ATP-ov natpis (iako ni oni žuti Steyri to nemaju-a ima i drugih)
iako bus vozi za atp već godinu dana.
Ništa to je malo prisluškivanja razgovora o autobusima.
Jedno pitanje za kraj:
Oće li Čazmatrans kupit/dobit vlasništvo autotransport ili ne?Kad se toliko o tome govori već vrijedilo bi znat,i ako ga kupi-hoće li se natpisi na autobusima promijeniti u Čazmatrans i hoće li biti drugih promjena?

Shole

Sve ono što su do sada kupili je promjenilo ime u Čazmatrans  (Slavijatrans Petrija, Larus...).  Doduše nemora značit da će uvijek bit tako. Nadajmo se da će ovo poznato ime ipak ostat u upotrebi !

TAM

Mislim da bi to trebala biti ŠI 338-BE. ŠI 177-FH je ta koja vozi za Konjevrate-Goriš, ŠI 792-DN vozi za Drniš-Kosovo-Knin, a ŠI 754-U koja se trenutno farba i uređuje u garaži vozi za Čista Veliku ili za Tisno-Murter. Jedan žuti Steyr ima natpise ATP-a, a drugi nema. Ostali "žuti" autobusi su Graf & Stift i oni nemaju natpise. MB Tourismo je prošlo ljeto vozio za Dubrovnik i Rijeku pa i za Zagreb su ga slali i nije bilo nikakvog škripanja. Pitanje je što su oni u međuvremenu pokvarili na tom autobusu.
Dani ponosa i slave!

lions

Škripljenje u Tourismu je stvarno nepodnosljivo ponekad, na to sam zaboravio, ali to jest razlog zasto ne bi trebao ici u Zagreb.
Danas je u 19:15 za Vodice isao bijeli Volvo AV120. Vec par godina tu liniju najavljuju u 19:15, a ne 19:10, iako vjerojatno nisu promijenili u voznom redu.

Kako to da Volvo 9900 ŠI-460-DO vozi lokalne linije? Manjak buseva ili ima neki problem?

Teutonic

Hm,mislio sam da atp ima samo 2 avtomontaže,a bus koji inače vozi za knin je sivi steyr,za Čista Veliku vozi ili Aabenraa ili Lions Classic,a za Murter vozi Tourismo.
TAM-predlažem ti da kupiš kartu (popodne-jer ujutro ne škripi),sidneš u 3-em redu u Tourismu i vidiš kako je to,sad neznam jel to staklo i guma-no tako mi zvuči,i bolje da ga ne šalju za Zagreb s tim škripanjem jer ja bi si izvukao uši od tog zvuka.  buljimir  >hammer<  mad057  >rigoleto<

lions-sinoć sam tog volva vidio u Vodicama kod pumpe iz povratka od Zagreba za Šibenik,a vozio je tu liniju umjesto solarisovog volva koji je ko šta san reka vozio u 20:00

lions

Za Murter Tourismo vozi navecer u 20:00, a u 14:00 redovito (uglavnom) vozi Avtomontaza.

Kojeg volva si vidio sinoc? AV120 ili 9900?

Teutonic

Servis

Citat: lions  u Siječanj 23, 2014, 21:25:30
Kako to da Volvo 9900 ŠI-460-DO vozi lokalne linije? Manjak buseva ili ima neki problem?

Nije DO, nego DM. Malo više čitaj, a manje pitaj jer da čitaš - vidio bi da je taj bus u raspadu. ;)

lions

Bijeli ili sivi?
Ali umjesto onoga s natpisom Solaris u 19:15 vozio je AV120.
A bijeli 9900 vec duze vrijeme vozi za Tribunj u 12:45, a danas je iz Murtera (ili Tribunja, al sumnjam jer nije isao preko Srime) isao u Sibenik oko 13.

lions

Citat: Servis  u Siječanj 23, 2014, 21:43:33
Nije DO, nego DM. Malo više čitaj, a manje pitaj jer da čitaš - vidio bi da je taj bus u raspadu. ;)

Ispricavam se ;)
Lionsi su DO pa sam pomijesao.

Servis

Oni nemaju uređeno tko šta i s čime vozi nego se sve sa svime mogućim krpa stoga možeš slobodno prestati spamati forum s takvim pitanjima.  ;)

Teutonic

lions

Sivi nikad ne vozi lokalne, on je vjerojatno njihov bus u najboljem stanju.