ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

Servis

Vozi jer uleti kad treba, kako ti nije jasno da oni nemaju s čim voziti linije? Kao što rekoh, manje spamanja teme molim.

lions

Lionsi ulete cesto, Temse, bijeli 9900, ali sivog nikad nisam vidio na lokalnim. A i kad stigne kad ide u Trst, Zagreb i ostale duge linije??

Ok, necu vise spamati.

Teutonic

lions-ajde na kolodvor i vidi,upiši si vrijeme za sve linije i možda naleti sivi 9900,ta ljepota od autobusa,još bolje izgleda navečer.
Imam pitanje:
Ako idem za Zagreb iz Vodica postoji jedna linija oko 10 ujutro (ili malo ranije) koja ide iz Šibenika do Zagreba (ne preko Zadra),koji autobusi voze na toj liniji,jesu li to eurobusevi,regiosi,temse,volvo 9900?
To je atp ova linija pretpostavljam.Jer ne želim ić u Zagreb i bit u neugodnom busu.
Nadam se da to nije spam.
Još nešto,prošli tjedan (ja mislim da je bilo prošli tjedan) sam na ak Šibenik vidio onog Eurobusa s slikom katedrale,koji je navodno izgorio 2009-sad jesam li vidio duha ili mi se samo pričinilo da je to slika katedrale-ne znam.

lions

Ta linija u 9:50 iz Vodica ide u 9:20 iz Šibenika preko Srime, pa iz Vodica do Kapele i tamo se ukljucuje na autocestu i u Zagrebu je malo prije 14:00 s jednim stajanjem od 20 minuta na nekom odmoristu.
Kad sam ja isao s tom linijom bio je produzeni Regio koji ima otvoren wi-fi hot spot i moze se spojiti na njega, a jednom je isla i Setra.

E sad, jel se isti autobus koji dođe tom linijom u Zagreb, vraća u 16:00 u Vodice ili u 19:30? Imaju li pravila sto se toga tice?
Jednom kad sam se vracao iz Zagreba, oko 15 sati sam vidio negdje iz drugog busa parkiranog  ATP-ovog Regia, a u 16:00 je iz Zagreba isla Setra. Regio je vjerojatno onda isao linijom u 19:30.
Nadam se da ovo nije spam.

Avtomontaža

Citat: Teutonic  u Siječanj 24, 2014, 10:30:13
Još nešto,prošli tjedan (ja mislim da je bilo prošli tjedan) sam na ak Šibenik vidio onog Eurobusa s slikom katedrale,koji je navodno izgorio 2009-sad jesam li vidio duha ili mi se samo pričinilo da je to slika katedrale-ne znam.
To je vjerojatno bila Bova od Gaje.

tramvajac 92

Citat: lions  u Siječanj 24, 2014, 11:28:22
Ta linija u 9:50 iz Vodica ide u 9:20 iz Šibenika preko Srime, pa iz Vodica do Kapele i tamo se ukljucuje na autocestu i u Zagrebu je malo prije 14:00 s jednim stajanjem od 20 minuta na nekom odmoristu.
Kad sam ja isao s tom linijom bio je produzeni Regio koji ima otvoren wi-fi hot spot i moze se spojiti na njega, a jednom je isla i Setra.

E sad, jel se isti autobus koji dođe tom linijom u Zagreb, vraća u 16:00 u Vodice ili u 19:30? Imaju li pravila sto se toga tice?
Jednom kad sam se vracao iz Zagreba, oko 15 sati sam vidio negdje iz drugog busa parkiranog  ATP-ovog Regia, a u 16:00 je iz Zagreba isla Setra. Regio je vjerojatno onda isao linijom u 19:30.
Nadam se da ovo nije spam.

Mislim da se vraća u 23:00, jer moraju vozači imati određeni broj sati odmora.

sibencan

Meni je ogromna sramota da ŠI-210DD (Temsa Safari niska) vozi linije kao npr. Šibenik-Solaris ili Šibenik-Brodarica. Eurobusa sam vidio na liniji 2  ???. Tourismo je ljetos vozio TLM-Šubićevac i poslije toga za Zagreb. MAN Lion's Classic ide kako mu paše. Često sam ga vidio za Bratiškovci ili Goriš. Đaci jadni iz Stublja i Vrulja se moraju gurati u školski autobus u kojem ne radi svijetlo (Steyr narančasti). Više informacija uskoro.
Eurobus AV 120

TAM

I ona je zapela u snijegu. Trebalo je malo pogurati.

Izvor:24sata
Dani ponosa i slave!

lions

Vozio se u 20:00 s Tourismom do Vodica i nije uopce škripio, valjda zbog kiše...
A u Vodicama na pumpi sam vidio sivog 9900 kako ide prema Šibeniku, vracao se iz Zagreba vjerojatno.

Teutonic

Ti si bio u Tourismu?
Ja bio u bijelom 9900 za Tribunj-fenomenalno,kakva ljepota,oh!
Možda smo se vidjeli...
Pitanje TAM-u
Odakle je ta slika,di je to,otkad je to?
Sibencanin-nedavno je za Bilice(Stubalj-Vrulje) vozio Aabenraa
a za Čistu Lions Classic

TAM

Ako misliš na sliku Setre to je slikao čitatelj 24 sata. Napisao sam izvor slike, a slikano je kod Karlovca danas.
Dani ponosa i slave!

lions

Slika koju je TAM stavio je od danas s portala 24sata, slikano kod Karlovca.
U Tourismu se baš super voziti kad ne škripi.

Tomek

Kasnije je ta Setra S319GTHD viđena u ZG, tako da je ipak sretno stigla.

Teutonic

Drago mi je da je sretno stigla,i vidi ti to napokon snijeg u Gorskom Kotaru i Lici.
I hvala na onoj tablici s linijama,no ipak ako idem,ne želim doživjeti prekrcaj.