Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

dominik,

Danas oko 14h g.b. 793 ostao u kvaru na 118.
Zamijenjen sa g.b. 304.

dominik,

Danas oko 13h na 118 g.b. 683 ostao u kvaru, zamijenjen sa g.b. 310.

Ivan1983

kvar na prednjim jastucima te takav vise nije bio za voziti...katastrofa

dominik,

Aha, vidio sam ga da je sam otisao prema APP.

Ivan1983

tako je a zvjer 310 sa 491000km je ostala do kraja sluzbe tj do 18:45h garaza

marin

Taj 310 ima baš specifičan zvuk, jako lijepi, kao i 317. A na 310 fali ono staklo pored vozača, iza vrata od kabine, odma prvo staklo.

Portos

Jučer oko 15.45 u centru Zaprešića u autobusnom stajalištu u smijeru Zaprešića stajao je g.b.178 sa upaljena 4 žmigavca. Ne znam da li je razlog stajanja bio kvar ili je bus bio ućesnik prometne nesreće 200÷300m prije stajališta u kojoj je jedan osobni automobil ostao bez prednjeg lijevog kraja uključujući i kotač. Ukoliko je bus bio učesnik oštećen je sa desne strane koja se nije mogla vidjeti dok sam vozio pokraj njega.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MouldieHawn

Jutros je 552 proizvodio neke čudne zvukove i vibracije, dijelove puta sam imao osjećaj kao da sam na stolici za masažu, ujednačene vibracije otprilike 5 puta u sekundi. Primjetio sam i da je nedavno imao nekih problema, no ne znam što smo zaključili do čega je bilo.

citaro

Citat: MouldieHawn  u Veljača 25, 2014, 12:28:58
Jutros je 552 proizvodio neke čudne zvukove i vibracije, dijelove puta sam imao osjećaj kao da sam na stolici za masažu, ujednačene vibracije otprilike 5 puta u sekundi. Primjetio sam i da je nedavno imao nekih problema, no ne znam što smo zaključili do čega je bilo.

U 11. mjesecu sam se vozio s 552 na 268, i isto je bio jako bučan i proizvodio čudne zvukove i vibracije, koji su dolazili iz stražnjeg dijela autobusa.

Lions Regio

Citat: citaro  u Veljača 25, 2014, 13:08:36
U 11. mjesecu sam se vozio s 552 na 268, i isto je bio jako bučan i proizvodio čudne zvukove i vibracije, koji su dolazili iz stražnjeg dijela autobusa.
Puknuti auspuh već ohoho je tako na 552 a i još nekima konkretno na gibljivoj cijevi pa zato i ima onako reskiji zvuk izvana a unutra top-shop masažer  ;D

dominik,

Danas oko 13h na 118/2 g.b. 686 ostao u kvaru. :-\
Zamijenjen sa g.b. 324.
Izgleda da se nesto cesto kvare ti Citelisi. :P

822DoDo

gbr.555 na liniji 269 ostao u kvaru u smjeru Kraljevca kod Opela u Dubcu
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

822DoDo

gbr.465 na liniji 274 ostao u kvaru u dubcu..ispustio sav zrak..vozac ga jedva maknuo sa stanice..uzet bus sa 263 koji ima pauzu
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tamlover

754 šlepaju Slavonskom prema Dubravi, bio je na liniji 136. Otvorena su mu prva dvoja vrata...

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

marin

Bio je 318 krug na zamjeni valjda sa Gajnica, pa je sad iz garaže poslan kramp 771.