Libertas - gradske linije

Autor dulib, Prosinac 02, 2007, 22:10:38

kriticar

danas za mokošicu voze 1 i 73 umjesto city-ja 135 i 137, na 1C je i dalje 75 umjesto 105.
25 je i dalje na petoj šestici ,a gbr.74 na trećoj četvrtici.
nisam vidio što je na liniji 5 ( umjesto u sudaru oštećenog gbr 95)ali koliko sam sagledao situaciju preostaje jedino gbr.76(kao i jučer), jer na gbr.3, 5 i 72 rade.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

man750

danas (jutros) na linijni 1 g:br.22 (cabrio)
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man750

Danas kad su u Gruzu tri kruzera ne vozi Cabrio na liniji 1. U buseve  linija 1A i 1B na stanicama poslije hotela Petka u pravcu Pila  se ne moze uci zbog toga sto se napune gostima sa kruzera. Tek iza deset i po g.br 72 je poceo voziti ispomoc  na relaciji Gruz  - Pile.
g.br.135 se vratio na liniju ,a g.br. 1 je u rezervi.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man134

jedno mi nije jasno zasto one buseve koji stoju u rezervi ne posalju da stoju u gruzu kad dodju kruzeri i vode pravo za pile i cabrio isto tako mogli bi imati dobru lovu bolje nego da ljepu reklame po busevima...

kriticar

Citat: man134  u Srpanj 08, 2008, 14:04:55
jedno mi nije jasno zasto one buseve koji stoju u rezervi ne posalju da stoju u gruzu kad dodju kruzeri i vode pravo za pile i cabrio isto tako mogli bi imati dobru lovu bolje nego da ljepu reklame po busevima...
Primjetio sam da je to dosta dobro organizirano,jedino je škripalo u subotu,valjda ne radi odgovorna osoba.
Čini mi se da je jučer vozio gbr.13 na liniji 1.
Uglavnom čini mi se da se stanje u Libertasu popravlja i drago mi je zbog toga.

1970 i na Dubrovačke

lionsclasic

danas g.b. 25 vozi na liniji 4, g.b.76 na liniji 6,g.b.95 se vratio na liniju broj 5.sutra ljudi iz libertasa kažu gradske linije voze cjelu noc a od 19:00 do 04:00 prijevoz na gradskim linijama je besplatan.

narancasti

Citat: lionsclasic  u Srpanj 09, 2008, 19:24:22
danas g.b. 25 vozi na liniji 4, g.b.76 na liniji 6,g.b.95 se vratio na liniju broj 5.sutra ljudi iz libertasa kažu gratske linije voze cjelu noc a od 19:00 do 04:00 prijevoz na gratskim linijama je besplatan.

da sutra je prijevoz na GRADSKIM linijama besplatan zbog otvaranja Dubrovački ljetnih igara te će se pojačati autobusi  na linijama 1A,1B,4 i 6
te će navecer voziti linija 1 ak-pile

lionsclasic

narančasti hvala na ispravci omaklo mi se

narancasti

na liniji 1A umjesto gb 138 vozi gb 73

kriticar

Izgleda da je gbr.3 nedavno vozio na liniji 1(možda i jučer jer je slikan jutros iza osam)

1970 i na Dubrovačke

narancasti

Citat: kriticar  u Srpanj 11, 2008, 17:28:35
Izgleda da je gbr.3 nedavno vozio na liniji 1(možda i jučer jer je slikan jutros iza osam)
http://i163.photobucket.com/albums/t297/kriticar/PIC_0015-3.jpg

linije 1 nema na rasporedu , kako ona vozi ?

lionsclasic

to je bila ispomoc za otvaranje ljetnih igara vozila na relaciji lapad stanica-pile vozili je g.b 73,23,27,nakon otvaranja vozili po potrebi gdje bi zaškripalo.g.b 3 je vjerovatno bio u pripremi ako ova tri budu malo ali mislim da nije vozio.

man750

Sto lupate? A ti narancasti, zar sam nisi napisao da ce linija 1 voziti desetog uvece?
I molit te, ne ponavljaj slike.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

lionsclasic

nelupam ništa sve sto sam napiso  su vrlo provjerene informacije.ako sumljaš u točnost istih oces da ti napisem i ime vozača koji su vozili ova tri autobusa u četvrtak naveče.

man750

Na web stranici Libertasa objavljeno je da ce 10.07 uvece voziti linija 1,a ti pretpostavljas da nije vozila. A narancasti je vijest da ce voziti prenio na forum ,a sad se ko cudi otkud 10.07 linija 1.
Za tocnost informacija uopce ne sumljam.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU