Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

marin

Gbr. 749 od ponedjeljka do danas na 136, rezultat, cijeli zašaran i još ovo

>hammer< >hammer<

Teutonic

Ovakva bi se tema trebala otvorit na JGP Šibenik  :-[
Ja u ove buseve nebi sjeo,mi imamo najgore buseve u Hrvatskoj,al niko nije ovoliko sjedala oštetio (koliko sam ja vidio)
a sve do nedavno je u jednom autobusu stajao poster većih dimenzija HDZ Čista Velika  >:(

tramvajac 92

Otvori slobodno, ako imaš materijala.

Kod nas se isto rjetko oštete sjedala, al uvjek ima idiota.

MAN19464

Gb. 651 razbijeno staklo na srednjim vratima.

marin

Gbr. 747 polazak za Špansko sa Črnomerca u 22:15 valjda, tako negdje, desetak kretena otraga sa nožem razderali sjedalo do prozora, skinuli sve čekiće i još su dvojica pušili otraga. Šteta što ih nisam uspio slikat.

Anders

27302

maxkuki

Lions gbr 315,inače već ovako poduže stoji ali tek sad sam sjetio slikati...

221

Eto, Balkancima niti antivandalska sjedala nije problem razvaliti: bus 222, zadnji red.

TMK-2252

dean25

U kojem autobusu je ova fotka nastala?
Tko to piše imena vozača autobusa i njihove službene brojeve po sjedalima?

Marine,imaš li kakvih saznanja da li bi to mogle biti one dvije male glupačice s Črnomerca?

TMK-2252

Citat: dean25  u Ožujak 19, 2015, 21:58:19
U kojem autobusu je ova fotka nastala?
Tko to piše imena vozača autobusa i njihove službene brojeve po sjedalima?

Marine,imaš li kakvih saznanja da li bi to mogle biti one dvije male glupačice s Črnomerca?
To je bilo prije 2 dana na 136

marin

Jučer kamenovan gbr. 762 na 125, kad se ide prema streljani, razbijene dvije šajbe s desne strane autobusa, a na 136 u Ulici Ivane B. Mažuranić u ponedjeljak gbr. 780 poliven pivom vozački prostor, cijela kabina, krov, apsolutno sve, također i vozač od strane vandala, kompletno sve tako da je poslan u garažu na čišćenje.

marin

Linija 125 jučer oko 20h, autobus gbr. 176 kad se kreće s perona pa se zaokreće za 180 i ide se prema izlazu s terminala, kao i obično jedan od "putnika" je zakasnio i čekao izvan perona tj. stopirao da mu vozač stane. Ovaj s pravom nije htio stati te je majmun šakom razbio vozačevu šajbu na Citaru koja se spušta.
Inače na sve više Citelisa vidim razbijene vanjske poklopce od ventila za odzračit vrata, očito je nekima dosadno i onda im je nagon kad vide da nemaju poklopca, stisnut taj gumb i sami si otvarat druga/treća/četvrta vrata na peronu i uskakat ko padobranci. Primjer neki dan na 119, autobus je stajao u peronu (jedan od Citelisa sa razbijenim poklopcem), vozač je čak otvorio prva i druga vrata, al nekima niti to nije bilo dosta pa su ručno otvorili četvrta vrata. Ga*ad obična! I usprkos tome znači, što popravljaju te poklopce i staljaju nove, ne prođe dugo da opet potrgaju!  >hammer<

822DoDo

Gbr 477

Ne kužim ja taj Tapatalk...zarotirao mi je sliku i ne mogu to nikako ispraviti
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza