Čazmatrans Vukovar – fotografije

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:01:04

mate

mate

Jedna prinova je vec naveliko u prometu, danas na Zagreb-Vukovar

pozdrav posadi ;)

Grof

Tabla za đake i natpis su se baš uklopili  >hammer<

tomo

Pa sad, što reći...  Evo još završavamo s uređivanjem, ali nema odmora, odmah ujutro cesta zove :)

ROAD

Fantastiče prinove, sve čestitke, pa pogledajte samo tu unutrašnjost Citylinera, a i MAN je prelijep.  thumbs
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Kriza? Bogte ne stignemo pratit sve novitete. Ok ima i užasnih baja ali većinom su odlični busevi. Očito oni koji znaju i hoće radit imaju.

Sent from my ZTE V887 using Tapatalk
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomo

Cityliner ima utičnice 220V ispod svakog sjedišta što je još jedan dodatni plus... Kriza jest, ali ima i posla, upravo ono što kažeš - za onog tko hoće raditi.... Moj su ponos i sretan sam zbog njih jer imaju dobro vodstvo i dugoročni plan razvoja... Za ovu godinu, to bi bilo to, ali mislim da je i stavljena točka na i ;)

NP-549

S obzirom na područje u kojem rade,  (količina posla i platežne moći korisnika) mislim da im je vozni park odličan !!!  Samo tako naprijed

Majstor

Ima posla
Koliko je ono CT dužna ?
Samo mi sudite pošteno !

M.A.N. boy

Pa vozni park ima polako postaje svemirski pogotovo za naše prilike a sto se tiče krize i posla mislim da ga imaju s obzirom da su bar prije dok sam se češće vozio bili jeftiniji od obližnje konkurencije (polet, panturist) za par kuna a kad se tome doda povratna to je još par kuna i skupi se za kavu ;)

tramvajac 92

+ studentima je prtljaga kunu.. ima razloga za vozit se s njima..

sale

U cijelom Čazmatransu je studentima,srednjoškolcima  i osnovnoškolcima prtljaga 1 kn.

tomo

Pa očigledno nisu svi upućeni u to  :D

tramvajac 92

Citat: sale  u Travanj 05, 2014, 22:54:07
U cijelom Čazmatransu je studentima,srednjoškolcima  i osnovnoškolcima prtljaga 1 kn.

Vidiš, meni su ljetos Dalmatinci naplatili 7 kn prtljag..

sale

Citat: tramvajac 92  u Travanj 06, 2014, 14:49:15
Vidiš, meni su ljetos Dalmatinci naplatili 7 kn prtljag..
Moraš imati neki dokaz, potvrdu od škole ili nešto slično! Za studente je jednu kunu već malo duže a za srednjoškolce je to počelo tamo negdje 9-10 mjesec prošle godine!