Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

marin

Citelis gbr. 773  na 136 ostao u kvaru,  zamijenio ga Citaro gbr. 184.

STIB

Rijetko se događa, ali ipak. Danas popodne se pokvario neki od Lionsa na KT. Polazak prema Kozjaku u 17:05 "nije ostvaren".
Ne znam koji GB...

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

822DoDo

Ujutro na gbr.338 srednja vrata blokirala..vozac na svakoj stanici prek ventila zatvarao a u popovcu i sesvetama ih nije ni otvarao...poslijepodne su napokon slozena nakon mjesec dana pisanja u knjigu kvarova
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Portos

Citat: marin  u Studeni 28, 2013, 15:40:14
Majstore, jel znaš što je sa 780 i kad će u promet?
780 sam danas prvi put vidio uživo i to u prometu na mojoj liniji 172. Dakako da sam ga i slikao "zguza". Konačno je popravljen i vozi!!!  8-8

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

maxkuki

Citaro gbr 548 ostao u kvaru u Buzinu.Podignuta hauba,ključ na displeju i sva 4 zmigavca.

Sent from my WT19i using Tapatalk

MouldieHawn

Jedan lavić, gbr. 87 izvodi nekakva testiranja na poligonu na Borongaju, dok pored Citaro s troja vrata gbr. 539 stoji isto na Borongaju na izlazišnoj stanici i piše na displayu "autobus u kvaru". Ako netko ima više informacija neka javi.

822DoDo

Citaro još uvijek stoji, čeka dizalicu
a mozda se na lavicu treniraju tramvajci (buduci vozaci busa)

marin

759 ostao u kvaru u ponedjeljak na 136, pao prednji most skroz. A Citaro 188 je opet u prometu, nije ga bilo 2 dana razbili su mu staklo, odletio je kamen dok su kosili u Zaprešiću.

822DoDo

gbr.196 u Dubcu u kvaru

MAN19464

Gb. 308 šlepla ga dizalica vidjen kod bundeka.

marin

Gbr. 317 stoji u sredini na Črnomercu bez desnog retrovizora, imao je bliski susret s nekim/nečim, malo je ogreban kod vrata i ispod retrovizora. Moguće da je bio na 137.

hrvoje.skoc

Ja ga vidio danas prijepodne na Bizeku na 131...

marin

A pak gbr. 755 na 136 se zblesirao. Došao je na stanicu Nikole Gučetića i nije mogao vrata otvorit, onda ga je vozač ugasio i resetirao, pa nije htio palit. Zvao centar, i resetirao ponovo glavnom sklopkom izvana, uspio ga upalit, ali svejedno su ostala sva 4 upaljena i gorio je crveni trokut s porukom kvar na sistemu, tako nešto, baš je rasulo od autobusa. Motor mu se čuje kao da je na dizel, kao da se raspada.

marin

Danas već lagano kaos na Črnomercu, gbr. 767 zakuhao, povučen sa 136, gbr. 775 (na 124)  također dizao temperaturu, pune ruke posla za servis, a 767 je odmah otišao za garažu. Dolazi gbr. 768 također sa 136, veli vozač i njemu da je prek 100 temperatura, prometnik više ne zna kaj će, došli iz garaže gbr. 765 i 757, poslani na 136, na kraju sad vidim da voze 776, 780 i 757. Kaže prometnik da je zvao centar da je servis na Savi, da je kaos i da busevi kuhaju i hiću remenje, tim riječima je rekao.

dean25

MAN gb 157 je u pitanju.
Po izjavi vozača bus "ostao u iberturaži" sinoć na liniji 109 vr 10 spuštajući se s Jadranskog mosta na stajalište Stud.dom S.Radića.

Ako je to tako zanima me zbog čega se ovo dogodilo,i što u tom momentu vozač mora/treba poduzeti?
Pitam ovo prvenstveno na molbu tog vozača autobusa iz razloga što je ovaj dotični vozač autobusa do nedavno vozio tramvaj (19 godina),nikad autobus nije vozio osim na polaganju [nema čak ni vlastiti osobni automobil] pa samim tim nema iskustva što poduzeti u takvom slučaju ubuduće.