Autobusi - razno (2)

Autor Portos, Prosinac 17, 2012, 08:24:27

marin

Ovisi u koji si autobus ušao, kod svakog tipa ima neki lošiji i neki bolji, možda je taj Citaro loš, a za cestu da ne pričam.

Ivan

Kod Citara, pogotovo zglobnog, što se tiče udobnosti je dosta velika razlika na kojem dijelu autobusa putnik sjedi, iza treće osovine je uglavnom udobno, sve ispred što se mene tiče je dosta loše, kod nekih primjeraka bolje kod nekih gore, ali uglavnom skoro nikad nije nježno ni na dobroj cesti. O405(G)N su bili neusporedivo udobniji.

tramvajac 92

Gledam ja Conecte neko vrijeme iz svih uglova pa i odozada. I kaj vidim, vidim ovu grbu na krovu. Kaj je ispod toga?

(i da, ovaj je standardni na 213)

Ivan

Mislim da je to gore usis zraka, barem je tako na niskopodnim MAN-ovima.

822DoDo

gbr.87 stoji ispred prometne skole na sveticama u smjeru centra...zasto..nemam pojma..sva cetiri i pise zet zagreb
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

GT-R

Danas sam se vozio u lavicu gbr. 470. Osim sto je dobio bocnu reklamu s lijeve strane busa, moram reci kako sam primjetio da  dosta djeluje utegnuto. Inace se cesto vozim lavicima na 276, ali ovaj nekako tiho radi, motor se jedva cuje, preko rupa nelupa i nije neudoban, jedino malo nekad skripi mislim da je to ona sipka u sredini kod 2. vrata negdje.
Inace u drugim lavovima na istoj liniji bude puno neudobnije. Ovaj me ugodno iznenadio, bas plovi po cesti, nemas osjecaj da se raspada.
Mozda je bio na servisu pa su ga sredili?

Dreamwalker

Gbr 546 je nakon one nesreće na 217 složen i dobio je nove registracije ZG-7492-FE. Danas je na nekoj liniji s Glavnog kolodvora, promaklo mi je na kojoj točno.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

STIB

Vozio sam se s 546 još prošli utorak na 217, još sam se pitao zašto ima novu registraciju...

(via Tapatalk)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

marin

Evo što sam se vozio ovih dana u nekima pa:
754-jedan od boljih Citelisa, nemam zamjerke
756-meni najbolji, stvarno je udoban i fino leži na cesti, lijepo za provozat se s njim
762-raspadno stanje, gnoj, nepodnošljiv
749-        -------------||----------------
765- srednje dobar, za odvest se od točke A do točke B je ok
753- dosta loše
750- na zadnjoj osovini je kao na komadu drveta, al doslovno, već duže vrijeme leži malo na prikolici, a to nije dobro, mogle bi bit ozbiljne posljedice ako se to ne sredi uskoro
191- lupa dosta, ide ko metak, najviše dojam kvare stolice iz prikolice koje lupaju skroz do napred
188- vrhunski
185- isto vrhunski ne znam koji mi je bolji od ta 2, apsolutna tišina u busu

Portos

Citat: marin  u Travanj 17, 2014, 15:58:37
Evo što sam se vozio ovih dana u nekima pa:
754-jedan od boljih Citelisa, nemam zamjerke
756-meni najbolji, stvarno je udoban i fino leži na cesti, lijepo za provozat se s njim
...

Marin hvali Citelise   buljimir  good_boy

Tko bi se tome nadao  :)evil

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

Citelisi me stvarno oduševljavaju svojim ležanjem na cesti, odlični su, možeš u zavoj kako oćeš s njim, ali isto tolko me mrzi njihovo nabijanje. Sve u svemu, ipak je velika razlika u kojem se voziš, stvarno ih ima super i loših. To je samo od mene kao putnika. Za vozača ne znam kakav je.

tramvajac 92

780 je isto bio ok pred jedno tjedan i pol, bio je na 114, nije ni lupao ni ostalo.

marin

Eh, ravna linija, dobra cesta, treba ga na 125 ili 146 isprobat po tim lošim cestama.

hrvoje.skoc

Vozio sam se s njim prije koji dan na 124 i bio je sasvim OK... thumbs