Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

5AR

Pod novostima spada i nova Poslovna jedinica Osijek koja u suradnji sa APP-om vozi školski prijevoz na području Osijeka.

Dario Zg

Stigao jos jedan MB Tourismo 2007.god.

talavizija

Dali znaš koji gb ima pozdrav

lussin

Ako idu po redu onda bi trebao biti 1456

Dario Zg

Ne znam za gbr ni tablicu jer sam ga ja samo prebacio iz ZG-a u Rijeku,jos je bio na zoll tablicama. Pozz

shef

Novi List po običaju "malo" kasni:

Citat:RIJEKA » Autotrans grupa je početkom ove godine započela s prijevozom učenika 43 osnovne škole s područja Osječko-baranjske županije. Širenje poslovanja zahtijevalo je i povećanje broja djelatnika, zbog čega je zaposleno novih 45 radnika s područja ove županije. Time je broj zaposlenih u osječkoj podružnici povećan na ukupno 90 zaposlenika, a u predstojećem se razdoblju očekuju i dodatna zapošljavanja, naveli su u Autotransu. Inače, prijevoz na području Osječko-baranjske županije obavlja s 80-ak autobusa ukupne vrijednosti približno 4,9 milijuna eura koji godišnje prijeđu preko 4,8 milijuna kilometara.
    – Intenzivniji početak obavljanja djelatnosti prijevoza putnika u cestovnom prometu na području Osječko-baranjske županije započeo je u lipnju 2011. godine, kada je članici grupe, tvrtki App Požega, povjereno obavljanje djelatnosti pružanja kolodvorskih usluga na novom autobusnom kolodvoru A kategorije u Osijeku, za sve vrste autobusnog prijevoza te je tom prilikom App zaposlio 16 radnika s područja ove županije, rekla je Gordana Grujević, marketing menadžerica Autotransa te dodala kako je s radom započela i poslovnica Autotransove turističke agencije u Osijeku. (A. J.)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

lussin

5AR

Bari

Uz Starlinera, novost i Neoplan Cityliner N1216HD također u bojama nogometne reprezentacije

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Ovaj City iz mojeg prethodnog posta nije novonabavljen nego je to stari znanac 1402! Maj mistejk
Starliner dobio g.br 1458, a Setra S416GT 1457 dobila naljepnice
KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

1459 Man Lion`s oach ex Šegon Trans

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

5AR

Novosti
1463 MB Vito 8 sjedala Vip
1464 MB Tourismo II polovni, PJ PG Rijeka - Delnice

lussin