AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

steyr1985

Jedan Euroliner sredjen ofarban jako dobro izgleda i naravno već je u pogonu.

im

dado1

a je vidio sam je i ja nedavno istina u noćnoj liniji pa nema puno putnika .... isto sam bio pomalo iznenađen.... ii vidio sam ispred garaže Ares bez prednje maske skinutih točkova pa nezz jel to onaj 6 Ares što je kupljen iskučivo za djelove ??

zvone13

Od kad ste zabranili debilne rasprave dosadno na ovom Foumu
Ha,ha,ha...
Bilo bi dobro kad bi se mogla obnoviti lista
Parka
Jer ovako slabo se kuzi, a ujedno fale neka vozila
Pise tamo, oduzeo lizing, odjavljeno, izrezano
Ovo je samo prijedlog , nije kritika
DRAGO mi je da AP ide u dobrom smjeru
A ovo s tablicam sta se tu moze svaki gazda ima svoju viziju , bitno je da firma radi a ljudi dobivaju place
Dok gazda radi za dobrobit firme sve mu je dopusteno i opvravdano

dado1

Nedavno sam se vozio Autopoduzećem na relaciji Zagreb- Split-Imotski vozio je Neoplan Cityliner DU-549-FS - ex Panturist Veolia i zaista moram ga pohvaliti autobus je u isvrsnom stanju- unutrasnjost pomalo istrošena ali čista i uredna, sjedala vrlo udobna.... Motor me je zaista iznenadio rekao bih da je u izvrsnoj formi, savladavao je bez problema sve uzbrdice a na autoputu i vrlo dobro hvata brzinu i nije bučan.... sve u svemu vrlo ugodna i udobna vožnja u ovom Neoplanu. Bez obzira na godine i prijeđene kilometre Neoplan AP-a bolje se drži nego mnogo noviji busevi ostalih kompanija. Čini mi se da je AP napokon krenilo naprijed sto se da primjetiti ne samo po održavanju buseva nego i po broju putnika naime i taj dan na relaciji ZAGREB-SPLIT-IMOTSKI tražila se karta više......

greyhound

Još će taj prijeći kilometara i kilometara uz tako dobru posadu, a još bolju tehničku službu.

404 MERCEDES

Cini mi se da ce crobusi apz Imotski ici na DA tablice. Bar sam tako cuo. Dali netko zna nesto vise

SETRA S415 HDH

za teretna vozila kao i autobuse cijene osiguranja i zone rizika u cijeloj državi ce bit iste!!!znači nema potrebe odat nigdi jedino zbog kredita....to nezz

zlikowszky

Citat: SETRA S415 HDH  u Svibanj 22, 2014, 14:09:13
za teretna vozila kao i autobuse cijene osiguranja i zone rizika u cijeloj državi ce bit iste!!!
Ako je to točna i provjerena informacija onda samo još mogu reći - Aleliuah - bilo je i vrijeme. Ova sprdačina s DA tablicama je već prešla sve granice normalnog. Ako ćemo svi na DA tablice, koji ce nam onda k.. uopće tablice ostalih regija. S druge strane potpuno razumijem sve one koji štede na premijama osiguranja. Za sprdačinu nisu krivi oni koji registriraju vozilo, već zakonodavac i osiguravajuća društva koja za izračune rizika još uvijek koriste statistike iz osamdesetih. Ali uistinu...Welcome to Hrvatistan.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

im

U 12:00 ares za zg  a iz osjek je takoder prosao ares nadam se sqmo do splita pa da je presjedanje ::|z

Done

Citat: zlikowszky  u Svibanj 23, 2014, 00:06:39
Ako je to točna i provjerena informacija onda samo još mogu reći - Aleliuah - bilo je i vrijeme. Ova sprdačina s DA tablicama je već prešla sve granice normalnog. Ako ćemo svi na DA tablice, koji ce nam onda k.. uopće tablice ostalih regija. S druge strane potpuno razumijem sve one koji štede na premijama osiguranja. Za sprdačinu nisu krivi oni koji registriraju vozilo, već zakonodavac i osiguravajuća društva koja za izračune rizika još uvijek koriste statistike iz osamdesetih. Ali uistinu...Welcome to Hrvatistan.
Daruvar je centar Rvacke!

dmeto

Citat: im  u Svibanj 25, 2014, 19:21:34
U 12:00 ares za zg  a iz osjek je takoder prosao ares nadam se sqmo do splita pa da je presjedanje ::|z

Za Osijek je iz Splita otišao Travego DU-467-DO a Ares se vratio za Imotski (vjerojatno se dogodila već svima poznata zamijena da bus koji dođe iz Zagreba ide odmah za Osijek  >hammer< )

SETRA S415 HDH

Setra Apz-a večeras vozi liniju Autoherca,Mostar-Zagreb,jedan vozač AH,jedan Apz-a

NP-549

četiri bijela Crobusa na DU tablicama prošla Bosiljevo u smjeru Dalmacije

Done