ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

zlepur1

Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

actros

Temsa stoji u kvaru kod Trogira, do motora očito nije, jer čeka upaljena  ;)
http://i1315.photobucket.com/albums/t585/mrActros/290520143579800x614_zps3e4ee020.jpg

Servis

Citat: zlepur1  u Svibanj 28, 2014, 17:48:21
Novo,najnovije!!!!!!!

Atp očekuje 14 autobusa iz Francuske, kakvih ne znam ali sudeći po poluinformacijama najvjerovatnije prigrad i međugrad.Odakle im novci ne zna se. buljimir

Ovo će biti vrlo zanimljivo ako je istina. Pogotovo dio o financiranju takvog pothvata - odakle im sredstva i pogotovo jamstva za tako nešto?

zlepur1

Naglasija sam da je poluinformacija jer se u ATP-u uvik priča doći će ovo, doći će ono.Ako je istina a virujem da je i dalje ostaje nejasno financiranje jer je ČZT dostavija samo pismo namjere, a u krugovima oko ATP-a se može čuti da "opet" ima više zainteresiranih u šta čisto sumnjam.Jedini ozbiljan kandidat a šta je još uvik aktualno je Autotrans.

Teutonic

Gospodin Šofer na mobitelu 85% puta

I jedna bez njega

TAM

Ovdje se malo bolje vidio što su oni zapravo učinili na visokoj avtomontaži. Oni su jednu polovicu autobusa opiturali i usput su jednu gumu opiturali u plavo.  >hammer<
Znači za jednu polovicu su imali novca, a za drugu ne i sada će oni kupovati autobuse iz francuske. Ima već godina dana da je prošlo otkako je rečeno da ATP kupuje autobuse iz njemačke i gdje su ti autobusi???
Citat: VISEON  u Siječanj 05, 2013, 15:05:29
AUTOTRANSPORT KUPUJE POLOVNE AUTOBUSE IZ NJEMAČKE
izvor: SIBENIK.IN
I nikako mi ne ide u glavu da nemaju jednu prostoriju u kojoj bi mogli održavati ove sastanke, a ne u radioni.   ::|

Izvor:usvprh.hr
Dani ponosa i slave!

TAM

Za ništa ste micali ovu temu sada ćete je opet vraćati u podforum Čazmatrans
STEČAJ USPIO: Čazmatrans kupio šibenski ATP!
http://sibenskiportal.hr/2014/05/31/stecaj-uspio-cazmatrans-kupio-sibenski-atp/
I ovdje se spominje dolazak novih autobusa, ali 6 ne 14.
Citat:Otkako je počeo stečajni postupak, a Rude zakormilario šibenskim javnim prijevoznikom, promijenili su 15-ak autobusa, a stiže još šest kojima će se zamijeniti neprimjerena vozila.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Ima puno više neprimjerenih vozila nego samo 6
1 - Bova Futura
2 - Gräf & Stift GSÜH 270 M 12
1 - Steyr SL11 HUA280
2 - Steyr Volvo SFL 12 HUA 360
3 - TAM 260 A 119 T(K)
1 - TAM 331 A 119 VT
6 - Volvo B10 BLE-60 Aabenraa
A i zeleni Eurobus kojeg mi je izuzetno žao.

Oni će donit neke gradske buseve jer ih je samo za to grad upozoravao pa ih nije ni briga za lokalne linije.
Ako bude prigrad bit će vjerojatno MB O407,a bija bi lip Integro/Intouro.

zlepur1

Vjerovatno će sad kad su potpisali kupoprodajni ugovor i ČZT ubaciti neke svoje buseve.

Teutonic

Jedva čekam   :-\
Slika s interneta

Imali smo ovakve nekad davno haha

TAM

Danas ja bio kod garaže ATP i bilo je svega i svačega. Pa krenimo :)
Čazmatransov Volvo u garaži ATP-a. Postoji mogućnost da će biti prebačen u ATP Šibenik jer ovi imaju "iskustva" s Volvo autobusima. Volio bih da do toga ne dođe jer će ovi u godina dana uništiti ovaj prelijepi autobus.  :(

Ova trojica su za sada preživjela rezanje, no čudno mi je da ih nisu prebacili na mjesto za rashodovane autobuse

TAMa su prebacili, a možete vidjeti i hrpu smeća koja je ostala od rezanja

Ne daju oni Eurobusa pod nož, što bi oni bez njega

Bijeli Steyr je preživio rezanje, ali čerupanje neće. Njegov brat blizanac nije bio te sreće na slici možete vidjeti njegove ostatke

Avtomontaža (ŠI 792-DN)

Dani ponosa i slave!

Servis

Gdje je nestao bijeli 9900? Nešto ga ne viđam u zadnje vrijeme, da ga nisu poslali na sređivanje negdje?

TAM

Citat: Servis  u Lipanj 06, 2014, 23:46:01
Gdje je nestao bijeli 9900? Nešto ga ne viđam u zadnje vrijeme, da ga nisu poslali na sređivanje negdje?
Ma kakvo sređivanje vozi bez prestanka. Sada su i ŠI 323-CG vratili na međugradske linije jučer vozio Dubrovnik-Rijeka, a bijeli 9900 Rijeka-Dubrovnik.  ;)
Dani ponosa i slave!

lions

Citat: Servis  u Lipanj 06, 2014, 23:46:01

U srijedu vozio Dubrovnik - Rijeka.

Teutonic

Istina,vidija sam ga i ja prije par dana na Šibenskom kolodvoru ;)