Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

maxkuki

548 ostao u kvaru kod NSK u smjeru Zagreba,podignuta hauba,a osim nje se nije ništa moglo primjetiti,bilo je nekih 19:30

MAN19464

Citat: frukec  u Lipanj 29, 2014, 23:00:09
341 na liniji 308
Puklo crijevo od vode
Pomoć se jakoooo dugo čekala
pogon autobusa velika gorica ukinuo je dežurstvo subotom dežurnog mehaničara, a radiona neradi drugu smjenu,samo prvu i treču, tako da nema tko doći na intervenciju,treba čekati do 20 sati kada počinje radiona radit,pa tek onda ima tko doći a do tada netko od vozača mora čuvati pokvareni bus kad zamjenski nastavi voziti liniju.

marin

Na 116 riknuo gbr. 754. To je bilo oko 15h, u zamjenu poslan gbr. 190 nakon što je jedan krug vozio Citelis sa 115. Inače, na 754 je curilo ulje, ostavio je trag kod podvožnjaka u Škorpikovoj, pa je zato povučen.

marin

Danas oko 10h riknuo gbr. 768 na 136, dva kruga ga zamijenio gbr. 156 sa Gajnica, onda je došao gbr. 780 na njegovo mjesto te je i on za dva kruga riknuo, problem sa jastucima, skroz zablokirali, sad trenutno već drugi krug vozi samo jedan bus na 136 (gbr. 766) pa kad sam se vraćao s Črnomerca bus je bio krcat i također je "lego" skroz i izbacilo je na unutarnjem dipleju "Neispravnost visina autobusa", al je vozio tako dalje, sva sreća da i on sad još nije riknuo.
+/- u to vrijeme gbr. 189 na 176 ugasio se sam od sebe na izlaznom peronu tako da se gužva stvarala jer je jedna traka samo bila dostupna. Jednom riječju: Njesra.

Westin

Danas u 14:20 kroz  Dupec prema Sesvetama D5 je vukla citeles gbr.771 u pratnji Craftera navjerovatnije u Resnik u servis.

822DoDo

Dubec* 
ma jel bi isli onuda ako idu u Resnik??  ???
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

Westin

Citat: 822DoDo  u Srpanj 20, 2014, 22:27:05
Dubec* 
ma jel bi isli onuda ako idu u Resnik??  ???
Ne, ali nikad se nezna kada ga šlepaju kuda ide ?

marin

Taj gbr. 771 dobro da je i tolko izdržao, bus je u apsolutno rusvaju. Škripi mu nešto na prvom mostu prilikom prelaska svake rupice (kao u Citaru seleni, samo jače), no škripi i kad se volan okreće, baš onako u ritmu, uz sve to popratni zvuk nabijanja i propadanje ovjesa. I još ga je nešto zezao motor, kad se klima upalila išao je onako kao kad su u APD išli, dakle nikako. A tek su mu 103 tkm. Treba mu jedna poooštena generalka.

Tomek

Citelis 18 gbr 758 jučer navečer ostao u kvaru preko puta McDonald'sa Vrbani, zamjenio ga NG312 gbr 154 na 115

sokre

Nije baš kvar, ali 650 je poprilično proprdio auspuh ..

Jučer je bio na 310, pa se motao po Glavnom.

marin

Eh, kad bi se takve stvari i slične tome pisale, di bi mi došli. Tj, jako puno bi se moglo za Citelise napisat.

822DoDo

Nemoj stalno napadat Citelise dobri su!
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

marin

Ja sam njih uzeo kao primjer, nisu samo oni, pa i biodizeli, Citari, za sve bi se mogle te male stvari pisat  :)
Na biodizelu gbr. 165 već mjesec dana ako ne i više ispred drugih vrata se ona štanga otkvačila od poda i klapara da je to strašno, ako nitko ne sjedi na tom sicu ne može se pričat kolko je bučno.
Eto, ja mislim da je to nepotrebno pisati, zar ne?

Micek

Citat: Westin  u Srpanj 20, 2014, 20:40:00
Danas u 14:20 kroz  Dupec prema Sesvetama D5 je vukla citeles gbr.771 u pratnji Craftera navjerovatnije u Resnik u servis.

Idu u Autobus u Resniku koji je glavni za IVECO & Irisbus.

dominik,

G.b. 687 danas na 118 zbog kvara oko 20:30 zamijenjen sa g.b. 26.