ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

sibencan

Mislim da se kolega actros malo zbunio
Eurobus AV 120

actros

kolega actros se ispričava, viđeno na brzinu u prolazu  good_boy

St!pe

Vrše neku rekonstrukciju,očito.
15-20 godina su im osnova linijskog rpijevoza bili Eurobusevi.Uz sve šta je dolazilo zadnih godina(a nije puno) oni sui dalje bili srž.
Nešto slično su napravili i prije 5,6 godina kad je došao paket Temsi,2 Volva 9900,Setra i nešto kasnije i 2 Regia.

Ovi Francuzi mi se čine dobro usčuvani,a i na glasu su kao pouzdani busevi.Uglavnom nadam se da će se napokon pozornost skrenit na održavanje i stručnu mehaničku službu,da bi ovo ulaganje imalo smisla.
Što se Neoplana tiče,ako su istine šta pišete,to su stari busevi,u koje stalno treba lupat neke novce,a oće li oni to bit u stanju,vidjet ćemo.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

TAM

Temsa Opalin vozila Rijeka-Dubrovnik, a novo pristigli plavi Iliade (ZG 4591-FG) vozio lokalnu liniju za Murter.  >hammer<

Vi i dalje mislite da se stanje u firmi popravlja. Ma dajte molim vas uništiti će sve ove nove autobuse za godinu dana. Sada kada počne sljedeća školska godina slati će ih za Knin, Skradin, Dubravu, Vodice itd... U firmi vlada kaos, svtako radi kako ga je volja i kako kome šune, a tek njihovi genijalci od mehničara što će samo napraviti ovim novim autobusima. Uništili su eurobuseve ŠI 323-CG i ŠI 221-ET stoje u garaži rašćupani.  :'(

Najbolje riješenje je sada kada ih (ako ih) preuzme Čazmatrans zatvoriti firmu, potirati radnike, zadržati ove koji rade kako treba, dovesti nove koji su željni raditi. Ovo što je ostalo od garaže i autobusa neka pripadne Čazmatrans Dalmacije jer ovo dalje nema smisla. Ovo je samo produživanje agonije, tuge i bijede na štetu putnika i vozača.

Samo da nadodam da Neoplani nisu kupljeni već su došli iz Čazmatrans Nove. Jedan je Neoplan Transliner troosovinac (BJ 820-FM) ostala dvojica nisu bila u garaži.
Dani ponosa i slave!

sibencan

Jel netko zna di je završio ŠI-823CV poslije rashoda? Jel izrezan?
Eurobus AV 120

St!pe

Nikad mi nije bilo jasno tko je odgovoran za slanje autobusa na linije.
I da li onaj ko to radi išta zna o vođenju fime i autobusima.

Mislim da je već i pticama na grani jasno da škoalrcima i ovoj stoki iz selendri triba slat ništa više doli tamića sa ceradom.Iako mislim da bi i to skršili.
Ne moš jednostavno slat nove autobude na te linije.
A pogotovo nemoš u sred sezone poslat Opalin na Rijeka-Dubrovnik.

ivan128s

Taj novi plavi iliade je isao u 14h za murter zato sta ide u 15h murter-zagreb

Teutonic

Stipe ja san to govorija prije par mjeseci da šalju bolje buseve na te linije a  na linije za Vodice,Pirovac,Primošten,šalju TAMove.
To je večinom jer je veliki broj vozača selendra u duši,tilu i krvi.

TAM

E pa kakve to veze ima Ivane što on ide u 15 sati za Zagreb. Imaju oni svoga MAN Lion's Classic (ŠI 133-DP)  kojeg su već dovoljno uništili. Zar trebaju uništiti i novi autobus? Malo razmišljaj.
Dani ponosa i slave!

lussin

Pa,rekao bih da i ima,odvozi lokal do mjesta gdje mu je neki važniji polazak. Ako taj Classic vozi cijeli dan Šibenik-Murter,a Illiade Murter-Zagreb,jedan polazak ŠI-MU prije MU-ZG može odvoziti i Illiade

ivan128s

Eto lussinpicollo je sve rekao...da ne salju prazan bus u murter oni posalju taj i onda ide iz murtera u 15h za zagreb

St!pe

Da je to samo Murter,bilo bi bajno.

Šalju oni međugradske i u Lepenicu,a nema linije Lepenica-Zagreb.

TAM

Hvala Bog da netko razumije što ja govorim. Ne ide taj autobus direktno iz Šibenika za Murter već ide u Vodice,Tisno,Jezera,Betina i ostala mjesta. Dali vi shvaćate kakvih sve divljaka ima iz tih mjesta. Pa pogledajte što su učinili od eurobuseva. Od 9 samo 3 voze i još su u katastrofalnom stanju. Da ih nisu slali na lokalne linije bili bi još u dobrom stanju. I bijeli Volov 9900 je uništen jer su ga genijalci slali na lokalne linije.  >hammer<
Dani ponosa i slave!

lussin

Trebalo bi ovako,ako nema vozača iz Murtera (normalnog),zaposliti jednog (normalnog) pa neka duži taj autobus za Zagreb,jer onda taj autobus može biti i u njegovom dvorištu,a putnici iz Šibenika za Murter mogu i presjesti na autobus za Zagreb

TAM

Evo jedna današnja snimka iz njihove garaže. Na početku možete vidjeti Neoplana troosovinca koji je došao iz Čazmatrans Nove. Trenutno je garaža krcata mercedesima O405N2 njih čak 4 su u kvaru. Osim njih u kvaru su Regio (ŠI 282-DO), eurobusevi (ŠI 711-AL, ŠI 234-EL) i još mnogi drugi.  ::|
Dani ponosa i slave!