Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

NP-549

Motor je OM427H  i ugrađen je u solo kockicu  SU240  gar.br 602.  Pošto je stari motor imao plinsku instalaciju,  spojili su ga i na ovaj. 

zvone16

Nadajmo se da će sada prodisati, taj 602 je bio grmio a nije išao ništa.
ZvoneXp

lussin

584 viđen s novim tablicama: RI-169-UU

MB Citaro

Već par dana pratim navečer 645 kad mi prođe pored kuće i sve te dane na zadnjem kraju rasvjeta 0 bodova

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

zvone16

Na 694 klima osvanula, nisam ga stigao danas slikat ali vidi se bijela klimica na  bus123.
ZvoneXp

NP-549

malo je mutna,  al vidi se

MAN Lion s City

Ova naranđasta i bijela krem boja jako ljepo stoje na autobusima troleja.  :D
Jako mi se sviđa ova shema Autotroleja.  thumbs

kico101

Sve je to super, ali ne razumijem logiku kojom se kupuju autobusi sa plastičnim stolicama i bez klime, a onda se iste naknadno ugrađuju. Baš bi volio vidjeti račun po kojem je to isplativije od originalne klime i turističkih sjedala.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

malo me čudi ovaj tvoj komentar s obzirom da jako dobro znaš kad su ovi autobusi došli

kico101

Nemoj mi reć da tada još nisu originalno ugrađivali klime. Pa ni to bila 80-ta, nego 2007-ma. I ne mogu vjerovat da nitko tada nije pomišljao da bi moglo falit buseva za posebne vožnje, osobito nakon što su se ekspresno riješili starih Sanosa i Tamova ( 576-580 ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

pod  KAD nisam mislio vremenski,  nego tko je i kako upravljao firmom.

MAN Lion s City

Meni se jedino nesviđaju ovi turistički sicevi u classicu- nekako mi nikako ne odgovaraju ovom tipu  busa  :-\

shef

Projekt "klima" se na sreću neće zaustaviti...671.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic