Tipovi autobusa na linijama 2014.

Autor Dreamwalker, Siječanj 02, 2014, 17:18:00

tramvajac 92

Ako ti se ne sudjeluje imaš gore "odjava" stisneš to, i gotovo, sam se ne možeš obrisati, mogu te obrisati admini.

A ovakve odvratnosti šta ste tu postali šaljite si privatnim porukama, ljudima nabijate obavjesti na mailu kome dolaze.

421

@lav 0607
Ako baš ne voliš voziti citelisa, a Ti zatraži premještaj u APD gdje ćeš voziti ganz nove citare iz APP. Samo budeš imao drugog šefa prometa u odnosu na APP, rukovoditelj je isti.
Rado ćemo te primiti u garažu jer fali nam ljudi!  good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

marin

Gbr. 80 na 136. Mjesto plinaša kiji je rikno (757). Malo je reći da je bus zvjerka (gbr. 80)  8) 8)

Ivan

Prvi put vidim plinskog na podsusedskim noćnim linijama, 747 na 32.

dean25

Je.
A i na službenim kolima za Hudi Bitek,Klinča Sela i Šibice,te noćne 116 i 172 po novom se disponiraju plinski Iveco (solo),zbog relativno malo prijeđenih kilometara do sada.

Ivan

Eh, a rekoh ja na forumu par mjeseci otkad su normalno proradili zašto ne nabiju malo kilometara i uštede na gorivu i noću, barem sad kad je plin jeftiniji i nisu puno prešli, uostalom Dubrava ih je stalno slala noću (i onda kad danju nije jer se nije moglo napunit plina za dvije smjene), no dobro da su se i u APP toga sjetili, kasne više od pola godine ali bolje ikad nego nikad...

421

Citat: Ivan  u Kolovoz 02, 2014, 02:11:26
barem sad kad je plin jeftiniji i nisu puno prešli, no dobro da su se i u APP toga sjetili, kasne više od pola godine ali bolje ikad nego nikad...
Otkad je plin jeftiniji?
Citat: Ivan  u Kolovoz 02, 2014, 02:11:26no dobro da su se i u APP toga sjetili, kasne više od pola godine ali bolje ikad nego nikad...
Kad se izvrši kadrovski premještaj ( rukovoditelj APD u APP, i rukovoditelj APP u APD) tad se primjenjuju najbolja rješenja.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Znači dobro sam ja čuo oko 0:40 da je pliner..

Neka samo voze, zato i služe.  klinac

Ivan

Citat: 421  u Kolovoz 02, 2014, 14:42:17
Otkad je plin jeftiniji?
Htio sam reći, točnije, još je jeftiniji od diesela a ne jeftiniji nego prije, kad počne jedan embargo za drugim s Rusijom, kako je krenulo, tko zna kud opskrba i cijene plina idu... kava I koliko bi svi plinski mogli stajati kad su najviše potrebni po jesenskom voznom redu, tako da je u redu kako se sad šalju, treba maksimalno nabit kilometre i ih izrabit ih, a ostale nek se sređuje i malo poštedi...

Portos

Citat: Ivan  u Kolovoz 02, 2014, 00:53:50
Već nekoliko puta vozio je na dnevnoj 174, jednom i na 182.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

Citat: Ivan  u Kolovoz 02, 2014, 17:49:08
Htio sam reći, točnije, još je jeftiniji od diesela a ne jeftiniji nego prije, kad počne jedan embargo za drugim s Rusijom, kako je krenulo, tko zna kud opskrba i cijene plina idu... kava I koliko bi svi plinski mogli stajati kad su najviše potrebni po jesenskom voznom redu, tako da je u redu kako se sad šalju, treba maksimalno nabit kilometre i ih izrabit ih, a ostale nek se sređuje i malo poštedi...
http://cijenegoriva.info/CijeneGoriva.aspx
http://www.gpz-opskrba.hr/default.aspx?id=29
Još ako uzmeš da je 1l diesela ekvivalent 5l CNG-a, računica ne drži vodu.

Ivan

Otkud taj omjer, i tko to CNG uopće komercijalno mjeri u litrama?

Koliko znam u praksi za 1 l diesela na većini CNG autobusa iste veličine se troši 1 kg ili malo manje plina, slično su i ZET Citelisi imali potrošnju 50-60 kg, dakle trebalo bi biti barem vrlo slično.

Po kojoj tarifi zapravo ZET kupuje plin? Ovo za javnu nabavu, industriju i tako dalje se čini jeftinije, spada li ZET pod nešto takvo?

Shole

Da,  CNG se uspoređuje sa dieselom u omjeru  1 litra / 1 kilogram.   Cijena je otprilike slična,  a i potrošnja.  Mislim da takve firme uvijek dobiju neke popuste na količinu, a da budem iskren nisam siguran dal uopće plaćaju PDV na gorivo

Micek

Citat: Ivan  u Kolovoz 02, 2014, 00:53:50

747 nedavno vozio na 106..bus super ide..ali na 118 su muka za vozit...jedino što mi je dobro kod Citelisa je da kad zasviraš ima da te čuju kroz cijeli Zagreb. A sad da li je loš ili dobar kao što vidim da se svađate preko postova,autobus je dobar dok krene,dok stane i dok servis ne dolazi do tog busa.
To je moje mišljenje.

822DoDo

potpisujem Micekovo razmisljanje. Dok god voze bez kvarova, svi su dobri
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.