U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

MB Citaro

Gdje je zapeo TAM od autora minimoto?

Teutonic

Citat: Teutonic  u Kolovoz 05, 2014, 11:39:15
Znam ali troosovinci su mi bolji  :)
Ipak će bit Integro tro-osovinac  ;D

@MB Citaro,pa siguran sam da se još radi na njemu kad bude bilo nešto novo znat ćeš  ;)

minimoto

Lp
Nigde nije zapeo, več se radi napred, jer če izači u kompletu gradske i prigradske verzija. A največi problem je što nimam mnogo vremena.
Pozdrav

Teutonic

Ma nema problema minimoto  ;)
Jel nam imaš pokazat sliku prigradskog modela ili taj još nije razvijen dovoljno?

TAM

Nažalost trenutno neće biti ništa od repainta za CB naišao sam na određene poteškoće i morati će pričekati, ali zato je Čazmatransov pri kraju.  :)
Mercedes Benz O307 - Čazmatrans NOVA

Ima jedan problem za kojeg je autor modela upoznat i kojeg će popraviti, kada to mi nije rekao. Zato nemojte obraćati pažnju na ovaj dio autobusa.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Sjajno,sve ono šta sam mjesecima čekao sad neću moći ni koristiti,a nadogradio sam komp prvenstveno da bolje igram omsi,ok koje li ironije?
Možda moram opet ići u crkvu  ;D

TAM

Nažalost ništa ni od ovog repainta. >:( Problem je tu i dok god se ne riješi neću stavljati repaint ovdje jer ako ih već pravim ima da to napravim kako treba.
Dani ponosa i slave!

Manas

TAM

MAN Lion's City - ZET Zagreb u izradi, ali sam naišao na poteškoće pa molim nekoga da mi pomogne.  >:(

Iz nekog razloga u izborniku su mi dva ZETa iako je samo jedan CTI file.

Ovo je drugi. Kod prvoga je MAN logo plav, a trebao bi biti srebrni kao što je kod ovoga.
Dani ponosa i slave!

minimoto

Lp
Pregledaj sve CTI fajlove ovog busa, da možda koji nema još isto oznako, a to znači da jih otvori i pogledaj, jer je važno što piše u samoj CTI datoteci, a ne kako jo nazoveš. Druge greške ne more biti.
Pozdrav

lussin

Sad TAM Croatia bus/Zagrebački transporti

TAM

Hoće biti će samo polako :D
Dani ponosa i slave!

Teutonic

TAM

Evo ga  :D
Ima tu još posla, ali pri kraju je.
Dani ponosa i slave!

Manas