U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

TAM

Evo nam prinove u voznom parku  8-8
Autor je kolega minimoto. Za ovoga imam u planu dva repainta Čazmatrans i Krka promet. :)
TAM 260A116 P Avtomontaža - WiP

Nova kasa

Unutrašnjost

Dani ponosa i slave!

TAM

TAM 260A116 P Avtomontaža - Krka Promet WiP

Dani ponosa i slave!

Teutonic

Iako je prije ovako izgledao,mislim da bi bolje izgledao cijeli narančasti bez ovoga bijeloga na krovu  ;)
Također sjedala su slična takvima kakve si ti stavio ali sa smeđe-narančastim prugama a ne plavo-sivo-crvenim,ali siguran sam da će se to popraviti.
Drago mi je da radi slika na prozoru.

Teutonic

lussin

Teutonic

Ovo je nešto nanovo.
Pošto san skužija da Dalmatinsku mapu neću moći napraviti radim Slavonsko/Sjeverno Hrvatsku  ;)

lussin

Sviđaju mi se olupine thumbs

Teutonic

Ma ja nebi ništa mogao bez objekta koje je neki Aleks napravio za pretpostavljam Omninsk i bez BMO objekta nebi imali ovaku garažu ili kolodvor ;)

prometnik

oce li opalinka izac vise, jel se sta govori?
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Siguran sam da hoće jer kako vidin na playglobeu tip je napravija dio kontrolne ploče,displej i još par stvari.
Jedini je problem šta nema licencu od SCS-a gdje se koristio autobus (bez logoa),pa bi oni mogli ukloniti link da ga nađu.
To je jer on konvertuje model iz ETS 2,da je iša nanovo radit ne bi imao nikakvih pravnih problema.

lussin

Ali se ovdje neće plaćati. Valjda?

Teutonic

Krivo si me shvatio.
ON nema licencu od SCS-a.
ON ju mora imati evo zašto:
SCS nije imao licencu za Temsu pa su napravili bus ali bez oznake.
ON konvertuje (uzima) taj model iz ETS2  koji su ONI napravili ,
Pa zato ON mora imat licencu od njih,
a ako je ne dobije neće bit legalno i ONI će skinuti link,bez obzira hoće li se plaćat ili ne,iako je autor rekao da će bit besplatno.

lussin

Ih,koje komplkacije,bolje da je napravio novu Temsu russian_roulette

Teutonic

Siguran sam da nije to htio jer tip nema pojma,koliko od drugih čujem odustao je od mnogo projekata,ali on kaže da će tu biti drugačije.
Pa naravno da hoće,nemaš licencu čovječe  ::|

MAN SL222

MERCEDES 0405N Promet Split-WIP