U fazi izrade

Autor TAM, Lipanj 02, 2014, 22:37:36

Teutonic

Dobro izgleda,samo PROMET Split ne izgleda dovoljno plavo ;)

lussin

I trebalo bi biti manje,i bez d.o.o. Split ;)

MAN SL222

Sredit ću ja to.Inače nema puno slika žutih Mercedesa na forumu,i tu je problem jer mi trebaju bočne strane.

prometnik

Citat: MAN SL222  u Kolovoz 17, 2014, 18:29:00
Sredit ću ja to.Inače nema puno slika žutih Mercedesa na forumu,i tu je problem jer mi trebaju bočne strane.
to i ja kazen jer je original tamniji na stranama
kupi kartu spasi Promet

TAM

MAN ÜL - Autotransport Šibenik
bit će za sve verzije ovoga autobusa. NAPOMENA ATP Šibenik nikdada nije imao ovakav MAN u svom voznom parku. Ovo ja zamišljan kako bi izgledao da ga je imao. Isto vrijedi i za Setru S215UL za koju sam već prije napravio repaint.
Dani ponosa i slave!

prometnik

nije lose, a bili moga napravit da je onaj okrugli dio zadnje osovine sta viri plav, ako ti se da onda samo stavi sliku na forum da budu slicne felge
kupi kartu spasi Promet

Teutonic

Dosta dobro izgleda samo mi se ne svidjaju plave prednje felge.Mislim da bi i jos njih mogao od atp,npr steyr narancasti,krka promet,eurobus zeleni i sivi itd ;)

Teutonic

Citat: Teutonic  u Kolovoz 19, 2014, 14:14:40
Dosta dobro izgleda samo mi se ne svidjaju plave prednje felge.Mislim da bi i jos njih mogao od atp,npr steyr narancasti,krka promet,eurobus zeleni i sivi itd ;)
I ako možeš mogao bi napraviti paket sa repaintima za Neoplana,znači sivi i zeleni Eurobus atp ši,Autotrans,Samoborček,Čazmatrans.
Mislim da je to sjajna ideja.

TAM

E da je tako lako kao što ti misliš, ali odakle mi materijal za Autotrans, Čazmatrans i Samoborček. Trebam prvo nači dovoljno kvalitetnu sliku iz koje bi izvadio detalje, natpise itd.. te ih moram urediti. Ne mogu tek tako vidjeti ću što mogu.
Evo verzija s dvokrilnim prednjim vratima i promijenjenim felgama. Bijele ratkape će imati samo UL312 Facelift ostali su bez.
Dani ponosa i slave!

Manas

lussin

Jel' kolega @minimoto ima u planu neke TAM-ove tipa 260A119?

Teutonic

Rekli su da ne znaju za budućnost  ;)
Ali svi se nadamo da da.

lussin

TAM

Nešta dobroga u izradi. Biti će dvije verzije ovo je prva. :)
MAN ÜL 272 - Autoturist Samobor

Dani ponosa i slave!

TAM

MAN ÜL 272 - Autoturist Samobor 2
Dani ponosa i slave!