Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

shef

Čini mi se da su se nekom danas malo pomiješali lončići. Jest da je škola gotova, ali na Rijeka - Novi Vinodolski slat "kockicu" 1199 i Craftera od Gaje ??!!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Možda je puno izleta pa nemaju čime vozit.

NP-549

Ipak nisu svi otišli u vječna lovišta !!!  Osim već spomenutog 809 na Pagu, sinoć u Novi Vinodolski iz Istre stigao 810 u super stanju.  Fotka nije uspjela :-\

kriticar

Citat: NP-549  u Srpanj 06, 2008, 18:02:24
Ipak nisu svi otišli u vječna lovišta !!!  Osim već spomenutog 809 na Pagu, sinoć u Novi Vinodolski iz Istre stigao 810 u super stanju.  Fotka nije uspjela :-\
Skriva se nama još dosta toga. Treba se dokopati spiska aktivnih vozila kao što smo dobili(5AR) za APP.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

5AR

Citat: NP-549  u Srpanj 06, 2008, 18:02:24
Sinoć oko 17:30 sam ga i ja vidio na magistrali iznad Crikvenice u pravcu Novog V. bez da ulazi u Crikvenicu, mislio sam za njim ali je bilo 15 vozila iza njega pa ga ne bi stigao do Novog iako sam bio na dva kotača ;D

kriticar

Gbr.1172 prebačen u PJ Korčula.

1970 i na Dubrovačke

5AR

1175 i 1177 spremni za novu školsku godinu

ikar

Tomek

Više neće ZETovi busevi biti jedine rugobe... Pretpostavljam da će i sprijeda ovi biti žutokljunci...

kriticar

Nadam se da je to samo folija koja se može i odlijepiti.

1970 i na Dubrovačke

5AR

1175

Danas sam vidio još upropaštenja, 1139 i 1195 također požutili.

NP-549

1195 !?  Koja šteta,  to mi je jedna od najljepših Setri u ATR-u jer je ful niska.  Pa za koji vrag su njoj stavljali žuto!?  Šta radi onog jednog kruga dnevno kojeg napravi valjda sa djecom.  Praktički svaki dan vozi:
05:30 Novi V. - Rijeka 06:30
06:40 Rijeka - Rab
popodne ima jedan krug lokal po Rabu (Barbat ili Lopar)
15:40 Rab - Rijeka
19:00 Rijeka - Novi V. 20:00

Baš me zanima dal će tako uredit i 1100.  Nju vidim jedino na školskom prijevozu OŠ Tribalj (Tribalj-Ožlak-Grižane-Mavrići-Tribalj)

man750

Najbolje bi bilo cijelu flotu obojati u zuto(umjesto bijelo) i staviti naljepnice sa strane sa logo-om tvrtke..
Splitski promet ce tu imati najmanje problema.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

nukleusri

1026 (S317HDH) vozi Hajdukovce kod Birkirkare na Maltu  ;D (viđena na RTL vijestima sinoć) ;)
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

shef

Bože dragi, raspast će se jadan, koliko taj mora imat kilometara iza sebe
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic