Autobusi koji više nisu aktivni - slike

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:54:00

111222

ne znam je li bilo...fiumara 1966..preuzeto s fejsa (Saša Paškvan)

lussin

NP-549

Ja se uopće ne sjećam ovih natpisa AUTOTROLEJ na zadnjem kraju busa,  a nisam još vidio ni na slikama.  Bit će da su ovdje još novi,  znači da je film 1969./1970.  I znak od Mercedesa je još iza,  a vide se i žice od trolejbusa

kico101

Natpisa Autotrolej se niti ja ne sjećam, a recimo pamtim od 77-78, tako da to, vjerojatno, nije dugo trajalo. Ono što sam primijetio je da su kao originali imali metalne blatobrane, a kasnije su ih zamjenjivali s gumenima.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lussin

Meni se čini da ovo uopće nije Trolej. Možda griješim, ali...

kico101

Možda griješiš. Možda ne ;)
Pogledaj malo popis starijih vozila Autotroleja.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

lussin

Ipak griješim. Bunio me ovaj bijeli trag iznad šajbe koji me podsjećao na Autotrans.

mivano

498

S Facebook stranice "Ekipa za 6-icu".

NP-549

Odličan filmić o prometu na Univerzijadi  '87

Naš  503 na  6:06 min.

shef

Da se smrzneš...pokušavam zamislit kako bi bilo da se takvo nešto danas organizira. Drž-ne daj-plati-neću-nije me briga. Ko rakovi...40 godina smo unazad od onog gdje smo bili.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Ako se ne varam, mislim da je Rijeka organizator nekakve Univerzijade u jednoj od narednih 5 godina.  S obzirom na važnost natjecanja,  mislim da će promet bit na razini 10%, ako ne i manje,  ove Zagrebačke iz 1987.

tramvajac 92

Nekakve studentske igre Rijeka i Zagreb organiziraju, i to u srpnju 2016. "Prava" univerzijada je ionako u neparnim godinama ('87, '91, '95, ... 2015)