Kvarovi i oštećenja Libertasovih autobusa

Autor man134, Studeni 28, 2007, 22:02:04

man750

Citat: Srđan  u Srpanj 18, 2008, 11:46:24
Citat: narancasti  u Srpanj 10, 2008, 23:22:21
Citat: man134  u Srpanj 10, 2008, 15:57:44
Citat: lionsclasic  u Srpanj 09, 2008, 19:26:00
ovo ostećenje je na ovom autobusu staro najmanje tri tjedna
ako je staro zasto nisi napiso ? ispricavam se ako netko jest.

da malo bolje pratis vidio bi da sam ja napisao (21.06)
Još uvijek je tu...slikano jučer.

To je odraz stanja i neorganiziranosti u Libertasu. Posao od jednog radnog dana nisu u stanju organizirati  ni za mjesec dana. a mislim da tako vozeci krse zakon.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man134

zasto krse zakon ?,u Splitu voze autobusi "otvorenih bukera" pogledajte kakvi u njih voze a mi nesto govorimo,u njih kad se snomije staklo na novom busu stavljaju pleksi ITD,vjerujem da ce to Libertas brzo popraviti (ako nije vec) ...

man750

Citat: man134  u Srpanj 23, 2008, 13:16:27
zasto krse zakon ?,u Splitu voze autobusi "otvorenih bukera" pogledajte kakvi u njih voze a mi nesto govorimo,u njih kad se snomije staklo na novom busu stavljaju pleksi ITD,vjerujem da ce to Libertas brzo popraviti (ako nije vec) ...
Najbolje da uzmes i procitas zakon i odgovarajuce propise.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

maky

Ispravak... U nas se na novom busu stavi plexiglas dok ne dođe original staklo, jer bi u protivnom autobus bio 2 mjeseca izvan upotrebe...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

man750

g.br.113 i 114 opet ne voze.Izgleda da su oba u kvaru.
g.br 55 je u garazi i popravljaju ga
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man134

Citat: maky  u Srpanj 23, 2008, 20:50:01
Ispravak... U nas se na novom busu stavi plexiglas dok ne dođe original staklo, jer bi u protivnom autobus bio 2 mjeseca izvan upotrebe...
kad bi gledali zakon ni jedan autobus nebi bio ispravan ali se tolerirara,gbr 97 popravljena su ostecenja.
nije da branim Libertas ali u nas nikad nije stavljen pleksi na onako velike povrsine,mislim da sam vec na vasem pod forumu govori kako neki sanos vozi otvorenih bukera kolko se razumijem u zakon to je ugrozavanje prometa jer da se ono otvori tjekom voznje netko bi nastrado posljedice bi mogle biti ogromene...

kriticar

da tolerira se dok se nešto ne dogodi, a onda ceh plaća onaj jadnik koji ga je u tom momentu vozio,jer šefovi će se izvući(napisali su razne pravilnike koji ih štite)
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Garage

Citat: man750  u Srpanj 25, 2008, 14:44:02

Zna li se što više o g.br. 55?
Zadnja informacija kojom smo raspolagali na forumu bila je da je prodan nekom privatniku. U biti taj bus jako dugo nije vozio.

kriticar

Citat: Garage  u Srpanj 25, 2008, 23:04:15
Citat: man750  u Srpanj 25, 2008, 14:44:02

Zna li se što više o g.br. 55?
Zadnja informacija kojom smo raspolagali na forumu bila je da je prodan nekom privatniku. U biti taj bus jako dugo nije vozio.
gbr.55 redovno vozi na relaciji Dubravka - Gruda tijekom školske godine, a po završetku škole ostao je u Konavlima kao i 129,110 jer je gužva na parkiralištu. gbr.110 je preuzeo liniju 21A,
vijest o prodaji gbr.55 je bila kriva informacija.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

lionsclasic

G.B 93  imao sudar sa autobusom Zadar bus-a na skretanju na gradac(prva desni zavoj iznad pila da se nebi mislilo na koji drugi) koliko se moglo vidit  iz auta samo je stradalo ono staklo sa grijačem kraj vozača

man134

Citat: lionsclasic  u Srpanj 26, 2008, 15:57:11
G.B 93  imao sudar sa autobusom Zadar bus-a na skretanju na gradac(prva desni zavoj iznad pila da se nebi mislilo na koji drugi) koliko se moglo vidit  iz auta samo je stradalo ono staklo sa grijačem kraj vozača
ja mislim da tu nije samo staklo ima tu i vise stete,pogotovo kad je bus u pitanju...

lionsclasic

mislim idalje da šteta nije velika nije to bijo baš klasični sudar.Po meni je to više da su se zakačili u prolazu koliko sam uspio viditi na g.b93 nije bilo vidljivih oštećenja lima.Vidio sam sigurno da je slomljeno staklo i retrovizor na drugom busu možda nije to sve što je slomljeno neznam.

narancasti

man134

man134

ljudi ajmo ukljucite se malo  ;),gbr 113 imao sudar prije par dana na istom mjestu u istu stranu,naletio mu je neki seat cordoba zelenkaste boje da ne duljim ostecenja se popravlju,gbr 92 dobio rege,danas pocimje vozti,gbr 138 ima razbijeno zadnje staklo...