AP Varaždin - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:47

zlikowszky

Citat: tamlover  u Studeni 17, 2014, 21:42:32
U svakom slučaju sretniji sam s Presečkim nego s nekim drugim opcijama koje su mogle biti u igri. Samo je čudno što na kraju nisu igrale...
Izgleda da nisu imale s čim igrati, dok je Tonček vjerojatno peneze del na stol. Nek je Tonček kakaf je, ali je pokazal da ima iz čega prdnuti.
E sad, kojim bude tokom išla dalje priča....bumo vidli. Ja držim palčeve za ljude iz AP-a da zadrže posel i da budu zadovoljni na poslu.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

alamunja71

Neznam po čem zaključujete da budu ljudi u APu zadovoljni,čisto sumnjam da budu...rijetki su gazde u HR koji su ok,a kolko čujem Tonček baš nije među njima.Nadam se da se varam...

zlikowszky

AP je završil tak kak je završil baš zato jer nije imal gazdu, daklem tak više nebu išlo, to je sigurno. Pitanje je koliko se budu ljudi mogli adaptirati na nove uvjete.

Generalno, na žalost, ooooogromnu žalost, živimo u zemlji gdje je imati posao postao nevjerojatan benefit, dok je priroda posla i odnos poslodavca prema djelatniku upravo iz te činjenice postao gotovo nepotrebna kategorija o kojoj bi poslodavac valjao voditi računa. Znate onu našu: "ak nećeš delati, ima tko hoće..." No, neoliberalizam i labav Zakon o radu to dozvoljavaju, pa se ne treba čuditi što je tome tako. Poslodavac će iskoristiti sve što mu Zakon dopušta, ako je to njemu na korist u stjecanju profita. Sasvim logično i tu ne treba za to krivit poslodavca. Lijepo nam je i praf nam budi.

Konkretno, kako je kod Presečkog, ja ne bi ulazio. Na osnovi priča iz druge ili treće ruke ja ne bih donosio nikakav sud
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

niki

Iz prve ruke znam da je kod Presečkog plaća redovita, kao i da se plaćaju sva davanja prema državi. Što se za puno ostalih privatnih tvrtki ne može reći...Osim toga ima i budućnost - stalno širi i jača poslovanje, uzeo je zastupstvo za Isuzu i Bovu, pa automatski ima i autobuse, servise i dijelove po tvorničkim cijenama, a ako se još kaj i proda sa strane - samo dodatni plus ! U svakom slučaju čini mi se da je barem korak ispred konkurencije.

art

Pozdrav svima. U svakom slučaju bolje da je AP kupio Presecki nego da se širila agonija pod nazivom stečaj i ubiranje novčića od strane raznih šefova i odavanja poslova i tjeranje vlastite tvrtke koja te hrani u gubitak. Sada je na gosp Preseckom da prvo stavi svoje ljude od povjerenja i ispita na koji su se način sklapali poslovi oko davanja poslova i da otvori linije i uzme ono za što AP ima koncesije. Prema neslužbenim informacijama gosp Presecki je i novi vlasnik Varaždin-toursa t
ako da i u tom dijelu očekujemo sređivanje stvari na području županije.

315 hdh

Ma daj pricas gluposti i pojma nemas radnikima nebu nikad bolje nego kaj im je bilo u stecaju  >hammer<

art

Tebi i tvom kako ti kažeš tatiju možda i ne bude bolje kada vam autobusi odu uskoro iz AP. Na inteligentnoj razini se ne bi spuštao baš na tvoju razinu da ti do kraja dam zadani odgovor.

shef

Ne može nikako bez vrijeđanja? Dajmo se malo učimo kulturi dijaloga...

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

315 hdh

Pa daj ne pisi gluposti bum te pital za godinu dana kak ti je tati u firmi

Grof

"Moj je tata jači od tvog tate.... "  perfeto

tramvajac 92

Casper

Ekipa iz Varaždina imam pitanje. Malo gledam raspored vožnje pa me zanima kako to da AP nema jednu direktnu liniju ujutro i jednu popodne, na primjer iz Varaždina da je u Zagrebu oko pol 8 i popodne oko pola 5 direktno za Varaždin? Nešto kao radnički bus pa da ljudi brže dođu u Zagreb i nazad. Jer mi se čini da se dugo putuje na ovaj način...

Shole

Ima li vlakova u to vrijeme ?

Casper

Vlak putuje preko dva sata, tako da ne mislim da je konkurencija...

tramvajac 92

Imaš bus ujutro da si u 7:00 u Zagrebu, to Međimurci voze sa #205 najčešće, u povratku ima (tek) u 17:45 autocestom. Što se vlakova tiče, to je otprilike kao da ideš za Rijeku vlakom. Trebalo bi imati tzv. radničku liniju za Čakovec i u povratku, ovako nekako:
Zagreb 16:30
N. Marof 17:40
Varaždin 18:00
Čakovec 18:20
i onda bi taj bus mogao vraćati liniju u 19:15 iz Varaždina, otprilike:
Čakovec 18:45
Varaždin 19:05/19:15
(...)

Iz toga ispada da nam treba još jedan  bus123 ili da se polazak u 16:15 pomakne za 15 min..
Zagreb 21:00.