Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

Tomek

Ako tako gledamo onda je trebalo sačuvati i rabljene uvežene iz Njemačke jer su napravili prekretnicu u udobnosti putovanja svojim komforom i očuvanošću, a i svi su ih bogme primjetili onako šarene sa tapeciranim sjedištima. Ovo bi bilo u redu da se radi o ZET-ovom muzeju, al za jedan muzej koji nije ZET-ov O405GN2 nema šta tražiti.

421

Nakon što je demontirana pogonska grupa,  bus123 673 danas ekološki zbrinut.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

marin

A dobro neka više taj 510 to je takva raga od autobusa bio, ful gas on štuca, u brdo nikak nije išao, na običan most se jedva penjao, katastrofa motor u drami...501 mi se činio puno bolji autobus.

TAM

Mogli bi ovi iz ZETa poslati 510 u Šibenik za dijelove ionako im fali dijelova pa ih krpaju kako znaju npr. lim umjesto prozora.  ::|
Dani ponosa i slave!

citaro

MAN19464

Pitanje za majstora jel ide gb. 850 u rashod?
Navodno se vise neisplati ulagat u njega.
Takodjer gb. 810, 819 i 422 voze do kraja rege i gotovo.

Majstor

kakav rashod najbolji konj u stali ApVG motor je izdahnuo i obnoviti će se
Samo mi sudite pošteno !

NP-549

Koliko je prošao 850 i koji motor je nutra?   Je mali D08 vertikalno postavljeni ?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Ivan

g.b. 109 je danas popodne još bio u APP, parkiran kod porte s otvorenim vratima tako da vjerojatno nije samo bezvezno stajanje, vjerujem da će brzo na put ako već nije.

Uglavnom, drago mi je da je prije nekoliko dana vozio na mojoj liniji,  :( vrlo vjerojatno je bila jedna od zadnjih prilika za vožnju prvom serijom NL263 u ZG (osim ako se nešto ne dogodi s cijelim APVG).

MAN19464