Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

111222

mene ne bi čudilo da vrate 565 ili 566 ako već nisu rastavljeni negdi....ali iman osjećaj da troleju fali dosta buseva...i harmonika i solo...citelisi su za mene totalni promašaj

Boki651

689 ima zanimljivu improvizaciju na stropu, nasuprot zadnjih vrata. Vjerojatno je krov prokišnjavao pa su dodali komad lima.

zvone16

Mislim da to ima više njih ili svi.. al možda se i varam
ZvoneXp

Boki651

Ako je zalijepljeno sa vidama, onda su promijenili metode ljepljenja, jer ja još takvo ljepilo sa vidama nisam susreo.
Drugo, napisah nasuprot zadnjih vrata koja su dobro znamo gdje na SL-283.

Ali evo ponovit ću, lim strši s lijeve strane, preko puta zadnjih vrata, pričvršćen je s 4 vide. Dobro znam kako izgleda interijer skoro pa svakog busa, tao da priča o "crnom s mrežicom" ne dolazi u obzir, a posebno ne o nekakvom ljepilu i slično.

Boki651

Danas još jednom provjerio. Broj vida je veći od 4. Možda nije zaštita od kiše, ali nije svakako standardno u busevima SL283. Možda ima neke veze s klimom, jer i izgleda kao naknadni dodatak.

shef

Konačno i slikom sa novom tablicom. Prednji branik je crni neobojan.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Thommo

Jedna subota na Ri rivi

"Prigradaš" na jedinici A

Boki651

Mislio sam staviti ovaj post u temu o Citelisu, no kako dugo nije pisano u toj temi, odlučio sam se ovdje. U 801, kod srednjih vrata, rukohvat koji drži ogledalo skoro pa iščupan. Još se malo drži stropa i jedino ga drži staklo kod sjedećih mjesta da se potpuno ne odvoji. Pitanje je samo kad će ga netko potpuno izvaliti prilikom naglog kočenja.

mivano

U nekim starim Citarima se čini da će klime pasti sa stropa u salon.

mivano

Ćaćin malac 113 ide bolje od bilo koje Kapene.

Shole

Pa normalno da ide. Em je dizelaš a ne plinaš i još ima 50 konja više

Boki651

Jedno pitanje. Što se u Arwayu nalazi u blizini zadnjih vrata na stropu, a označeno je natpisom (nešto u stilu) da se okreće automatski, a ne rukom? Meni je jedino logično objašnjenje LCD.

Shole

Boki651

Super fotka, hvala na odgovoru.

111222

jel iko vidija 567?? nema ga 6-ici