Kantić touristik, Tešanj

Autor busfan, Prosinac 01, 2007, 14:32:52

mate

Neoplan na liniji Zagreb - Zenica...

evobus

Imam informaciju da je Kantić kupio 2 nove 417-ke i jednu 431, jel ih tko još vidio... ??

lerotai

431 dt u bosni??hehe bit ce to lipo viditi .. ja cu ovih dana gledati u stuttgartu na stanici dali ima sta novo
no sikiriki

busfan

Uveo je svakodnevno liniju za Svajcarsku

lav

Citat: evobus  u Srpanj 21, 2008, 01:10:12
Imam informaciju da je Kantić kupio 2 nove 417-ke i jednu 431, jel ih tko još vidio... ??

Sve je moguće ;)
Jer Kantić od svoja dva svakodnevna polaski za Zagreb za godinu dana može da zaradi  para da kupi jedan autobus setra serije 400 a o ostalim linijama nebi da komentarišem.....nezna se na kojoj više ima putnika.......još jedanput svaka čast :)

lerotai

moram vaz nazalost razocarati ... bar za sad

danas je na njegovoj liniji iz stuttgarta krenula jedna setra s 431dt ali nije njegova nego su probne njemacke tablice

slike slijede
no sikiriki

evobus

Moguće da ima dogovor sa Setrom o isporuci vozila...

AiN_forever

Moglo bi se reci da imaju poprilicno fin vozni park, a u njemu je najbolja Setra 415 HDH. (po mom misljenju)

busfan

Jesu li ta 431 i 415 na dvije linije ili na jednoj i jesu li pune?
Jesi li vidio na kojoj je liniji ona 317HDH od Bozic Toursa sto se vidi na staklu 431DT?

lav

Kantić Touristik Tešanj

lav

Evo jedna novost danas na benzinskoj pumpu EURO KANTIĆ parkirana bijela S 431 DT i dvije (ja mislim) S 417 HDH nove bez registracija sa natpisom Kantić Touristik.Ona Setra S 431 DT sa Njemačkim tablicama danas viđena (slikana,biće uskoro) uŠamcu  vozila neku liniju za Njemačku

mate

Setra S215 HD na AK Slav.Brod...

Nacin na koji je ta Setra krenula s kolodvora...samo fali zadnjih 5 sekundi...kad je uspjela krenuti... ;D

AiN_forever

Sta joj je bilo,nije mogla da upali ili sta ???