Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

miky

Ovaj VanHool je preksinoć noćio na B.Kuku u Dubrovniku.

davor

lionsclasic

Oko 14:30 u Dubrovniku su se sudarila(više bi rekao). zakačila dva autobusa.Libertas-ov g.b.93 i IRBUS ILIADE od Zadar busa.šteta nije velika koliko se dalo iz auta vidit.Na Libertasovu bus-u vozačko staklo a na Iliad-i retrovizor.

tovar

Istu slovačku Iliadu sam sreo jučer u Primoštenu, ali se ne mogu sititi broja na šajbi. Znam da Slovaci, Česi kupe veliki komad obale, ali jeli moguće da šibaju i preko Istre... Nadam se da je to samo moja nebuloza.

arsenal

Danas oko 15 h na jadranskoj magistrali kod Tivta u direktnom sudaru "alfe 145" i ovog starog "sanosa" poginuo je 29-togodisnji mladic, vozac "alfe". Bus je vlasnistvo malog prijevoznika iz Bara "Goranatrans", vozio je na liniji Kotor-Bar i na srecu, niko od putnika u njemu nije povrijedjen.

mate

erobuss

jbt jesam kreten. Da sam stavio copyrigth sad bi bio popularan  :D
Moja fotka sa AK Mostar  8)

Konj

Da zanimljivi su članci,baš provjeravam na 24 sata a tamo ni slike
a i tekst je obrnut onome u index.hr.U 24 sata piše da je bus
zaobilazio auto a onda se zabio ne u kamion nego u hladnjaču.
Možda nije bistro ali izgleda da je došlo do sudara. :o
Uostalom bojim se ići na stranice jutarnjeg ili večernjeg;tko zna možda
tamo pišu da se hladnjača;kamion kako bi izbjegao boeing 747 zaletio
u bus ili obrnuto. :o

8) 8)

Konj

Mali dodatak,što se tiče slika nema nigdje osim na index.hr
slike busa od Croatia Busa.Negdje čak ima slika nekog
bijelog busa,vjerovatnog onog što se prošle godine prevrnuo na
autoputu kod Karlovca,čak na slici kraj tog busa stoji dizalica.
Sve u svemu je relevantnost informacija upitna,što se tiče
činjenica koje se objavljuju javnosti.

8) 8)

shef

Prema Novom Listu, nesreću je skrivio vozač autobusa ne držeći razmak. Ne vidi se točno koje vozilo jer mu je otpao srednji dio branika, ali pao je još jedan o404
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

erobuss

Može se kroz kratko vrijeme dovesti u red. Promjeniti šajbu i srediti masku. Nek nitko nije glavu izgubio to je najbitnije

Mislim da je ovo gb505 - reg oznake ZG-5392-F. Provjerite...

Novilist.hr

Servis

Naprosto je fenomenalno kako uredno i na redovitoj bazi Croatia bus ispunjava stupce crne kronike.