Libertas - gradske linije

Autor dulib, Prosinac 02, 2007, 22:10:38

narancasti

na liniji 7 gb 76 umjesto gb102

narancasti

lionsclasic

g.b 102 se vratio ali danas vozi na liniji 7

kriticar

Citat: lionsclasic  u Kolovoz 15, 2008, 13:20:40
g.b 102 se vratio ali danas vozi na liniji 7
a gdje si ga ti očekivao?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

jutros gb25 vozi na relaciji OLD TOWN-PORT GRUŽ

te gb 3 na liniji 9

kriticar

i danas je gbr.3 na liniji 9, a gbr. 72 i 74 na liniji 6

1970 i na Dubrovačke

lionsclasic

g.b.3 vozi liniu 9 od ponedjeljka

Srđan

Na liniji 6 danas gbr 72,93 i 103

man750

Citat: lionsclasic  u Kolovoz 17, 2008, 14:08:32
g.b.3 vozi liniu 9 od ponedjeljka
zato je jutros prvo bio g.br.5 , a iza osam sati nastavio je g.br. 1.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

lionsclasic

juče i danas  na liniju 9 mjenjali autobus  6 puta od juče ujutro do kraja današnjeg reda vožnje.juče započeo g.b 3 nastavio g.b 92 a završijo g.b 5.danas počeo g.b 5 nastavio g.b 1 a završijo g.b 92 da ti se zamantra od garažnih brojeva.

Garage

Ne znam tko stavlja buseve za liniju za bolnicu, ali, ljudi mislim da je sramota staviti najstarije buseve iz voznog parka. Čak je neki dan vozio g.br. 25.
Koliko baki, nona putuje za bolnicu...

kriticar

Kakve veze ima molim te, koji bus iste "kategorije" vozi na kojoj liniji ? "Običan" putnik to i ne primjeti. jedino možda primjeti razliku u sjedištima između SL i SU. Vozi ono što je raspoloživo i ispravno. a ti zato što ne voliš SU pišeš kao da je gbr.25 svjetsko čudo. To je standardni gradski autobus, tehnički ispravan i spreman za vožnju i zašto nebi bio na bio kojoj liniji, pogotovo što su i tako stari pouzdaniji nego noviji manovi.
druga je stvar što su i autobusi stari tri godine nezgodni za starije i zbog toga što su kupljeni bez A/C a i zato što nisu niskopodni, ali to je već politika zašto niskopodni i sa A/C ne voze za bolnicu, već voze gdje voze.

1970 i na Dubrovačke

Garage

Nemoj odmah miješati tu moju, kako kažeš "mržnju" prema SU 220 i činjenicu da se za bolnicu stavljaju stvarno stariji busevi. Ne znam iz kojega razloga.
Jer, pazi sada, ako su svi busevi potpuno isti za običnog putnika, onda bi za Mokošicu mogli staviti i SU 220. Misliš da ne bi primjetili?

miky

Po mome mišljenju je debilizam da svi niskopodni autobusi, odn. svi sa A/C voze za Mokošicu, a recimo 4. i 6. voze autobusi bez klime, a na tom potezu se voze gosti iz hotela sa 4 i 5 zvjezdica. Mislim da bi trebali mjenjati buseve svaka 2 tjedna pa što koga zapadne.