Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Boki651

Koji divljaci, baš sva stakla porazbijali. To može samo poremećen um, nitko drugi. A nakon što se otrijezni vozit će se tim istim autobusom. Po istom receptu bi oni tako i novije autobuse sredili samo da im mogu prići.

lussin

Se to meni čini ili 111 ima stražnja svijetla (ne sva) od Sx220?

M.A.N. boy

Baš mu daju taj "retro" štih  sad haha  :)

amalok.95

Pred neki dan na 656 otkazao volan, skoro je sletio u provaliju. Na svu sreću u busu nije bilo putnika niti je vozač ozljeđen. To se dogodilo na istom mjestu di je nedavno i jedan Cacciamali sletio s ceste, mislim da se mjesto zove Bregi ali nisam 100% siguran. Šteta je dosta velika, te nije jedini Conecto sa problemom u volanu.

lussin

Pa ako je skoro sletio u provaliju, gdje je onda završio?

amalok.95

Volan proradio u zadnjem trenutku tako da je uspio smotat i zadržao se na stupu. 2 kotača su mu doslovno bila u zraku.

man323

Kako dođe uopće do otkazivanja volana?

Poslano sa mog iPhone uređaja koristeći Tapatalk.

amalok.95

Imaju neki problem sa volanom, dosta lufta ima. I kad se skrece u neke vece zavoje zna se cut malo pucketanje unutra. A kako su vec stari 7-8 godina to se sve izlizalo i valjda nesto preskocilo i otkazalo.

lussin

kico101

Veceras divljacki napad na 204 na 1b kod Trsatskog groblja. Iz mraka pogodjen velikim kamenom prozor iza vozaca. Moj stari se izvukao za dlaku. Moram priznati da sam spreman nekog skratit za glavu kod ovakvih stvari. Zavezao bih tu idividuu i gadjao ga kamenjem dok ne ispusti zadnji dah. Bez milosti.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Potpisujem, za takve ne smije biti razumijevanja.

mivano

Sudar njemačkog SG-ejca na Brajdi i Kangooa jutros oko 8:30. Nemoguća gužva jer su obje trake prema zapadu zauzete.

EDIT: U međuvremenu je i završilo na Facebooku.

Borac12

Ako već prozivaš napiši ime i prezime da svi znamo o kome se radi.